JaniXX127 Napisano 15 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 (edytowane) Witam. Czy jest możliwa zmiana regulatora do twardości amortyzatora? Posiadam regulację z 2 stron, czy jest możliwa zmiana na regulację po jednej stronie, a blokadę/wyłączenie go po drugiej? Amortyzator to Suntour XCR. Edytowane 15 Lipca 2014 przez JaniXX127 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebaxgh Napisano 16 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Jak masz regulację z 2 stron to nic nie zrobisz.. co najwyżej możesz wyjąć jedną sprężynę jak jest dla Ciebie za twardy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniXX127 Napisano 16 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Nie jest za twardy, jak nic się nie da zrobić to spokojnie może tak zostać jak jest. Amortyzator jest super i jestem z niego zadowolony fajnym bajerem byłaby regulacja po jednej stronie a po drugiej blokada ale nie jest mi to bardzo potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 16 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 ale nie jest mi to bardzo potrzebne. no to sam podsumowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 16 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Witam. Czy jest możliwa zmiana regulatora do twardości amortyzatora? Posiadam regulację z 2 stron, czy jest możliwa zmiana na regulację po jednej stronie, a blokadę/wyłączenie go po drugiej? Amortyzator to Suntour XCR. Co do blokady to jak najbardziej jest możliwe zamontowanie kartridża w XCR-ach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TOSHIBAx205 Napisano 16 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Trzeba tylko wyciągnąć taki plastik ze środka goleni górnych i wsadzić teleskop z XCR-hlo. Nowy jest kompletnie nie opłacalny...ale używka dlaczego by nie? No i do tego jedna sprężyna była by za miękka więc to też było by do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi