teoost Napisano 15 Lipca 2014 Napisano 15 Lipca 2014 Witam forumowiczów. Stanąłem przed zakupem roweru. Do tej pory jeździłem na zwykłym "marketowym" Delta 605 sport. I w sumie jeździłbym dalej, ale zaczął się sypać a części brak (!!!). Chciałem zainwestować w coś lepszego. Budżet to ok. 3000zł Ważne jest dla mnie aby w przyszłości nie mieć problemów takich jak mam w tej chwili czyli z zakupem części i aby rower był MEGA wygodny. Jeżdżę bardzo różnie. Czasem po ulicy na ślepo przed siebie, czasem wjadę w jakąś ścieżkę górską lub las. Robię po 10-30 km jednorazowo, ale chciałbym ten dystans powiększać dlatego też niezmiernie ważna jest dla mnie wygoda. 191cm wzrostu. Waga ok. 85kg. Siodełko, które ostatnio kupiłem i mógłbym wykorzystać to SELLE ROYAL RESPIRO MODERATE Jaką firmę polecacie. Jaki rodzaj roweru. Podpowiedzcie
Mod Team safian Napisano 15 Lipca 2014 Mod Team Napisano 15 Lipca 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.