lucass3 Napisano 15 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Galeria: https://plus.google.com/u/0/photos/102239515358598272326/albums/6036305278603126609 Plik GPX: http://www.gpsies.com/map.do?fileId=mktxrftxvmrcmozv&authkey=FB16F9A65C32A0D3938D444E093E9090F8FBF5D39B7D961D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawomir90 Napisano 15 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Czy drogą zaznaczoną na mapie, na odcinku żelazko - ogrodzieniec omija się te wzniesienia, które są na głównej ? Poza tym ta trasa pewnie nie przebiegła kropka w kropkę jak na mapie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 15 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Nie bardzo rozumiem pierwszą część pytania, o jakie wzniesienia Ci chodzi? Trasa przebiegła tak jak jest na gpsies, to mój ślad który nagrałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawomir90 Napisano 15 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Mój błąd, źle spojrzałem xD W miejscu przecięcia głównej drogi na ocinku hutki-kanki - żelazko jest szczyt tej wtoczni, która miałem na myśli. A w ogóle to jechałeś z nawigacją, czy znasz te wszystkie szlaki ? Tak z ciekawości pytam bo ja pewnie z mapą bym nie odtworzył niektórych odcinków xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 15 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Chodzi Ci o górę Chełm? Bo na odcinku Hutki-Kanki -> Żelazko tylko ta góra była wzniesieniem. Jechałem z mapą Compassu na telefonie, w domu wyrysowałem sobie ślad i po nim jechałem. Na początku tylko się wrypałem zaraz za Wysiółką co widac na śladzie, miał być czarny szlak, nawet na drzewach był narysowany tylko albo zarósł całkowicie albo jest zlikwidowany bo przejechać nie sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 15 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Ech, moje rodzinne strony. Miło było fotki obejrzeć. :-) Zrobiłeś jeden niewybaczalny błąd w nawigacji. Spod zamku w Morsku zjechałeś szutrówką dla zmotoryzowanych gości ośrodka. W ten sposób ominałeś jednen z najlepszych odcinków zjazdowych w okolicy (czerwony pieszy biegnący równolegle do trasy narciarskiej). Nigdy więcej tak nie rób! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 15 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 W sumie to masz rację , jakoś zawsze ta szutrówką jeżdżę i z przyzwyczajenia teraz zrobiłem tak samo. W najbliższym czasie pojadę tym czerwonym bo jeszcze nigdy nim nie jechałem. Za to odkryłem jak rewelacyjny jest zjazd od góry Zborów czerwonym. Jura jest świetna, cały czas odkrywa się się ciekawe szlaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 16 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Hmm... a ja Górę Zborów objeżdżam na około, bo z dawnych lat pamiętam, że tam się wnosi. W rejonie Podlesic i Rzędkowic jest mnóstwo świetnych kawałków. Przed Górą Zborów przejeżdżałeś też Aptekę (na mapie oznaczona jako Koźnica). W tym kierunku, w którym jechałeś jest to bardzo soczysty podjazd. Wystarczy zawrócić i jest rewelacyjny zjazd, na którym jedzie się jak w Beskidach :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 16 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Ale jak już się wniesie na szczyt g. Zborów to później mamy kawałek takiego enduro zjazdu, później znowu jest wypych (muszę tym zjechać z 2 strony bo wygląda jak w górach, tle korzeni ) , a później bardzo fajny sporej długości zjazd. PS: U mnie na mapie jest zaznaczone jako Apteka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.