Skocz do zawartości

[lampka] ok. 30 zł

karolzaw96

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Przeczytałem parę tematów (łącznie z podpiętym) na temat oświetlenia. Z Waszych komentarzy wytypowałem twa Typy: CatEye, WALLe oraz Kross Frag. Oczywiście wiem, że w takiej cenie nie znajdę nic rewelacyjnego, lecz nie jeżdżę o północy, nie po głównych drogach. Chodzi tylko o to, żeby ktoś nie zrobił ze mnie swojego garażu :) Która z tych jest lepsza? A może macie inny typ :)

Z góry dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam :D

Napisano

WALLe jest sprawdzona, jasna i w dobrym stosunku cena jakość. Mam ją od 3 sezonów i mogę z czystym sumieniem polecić.

P.S Rozumiem, że chodzi o tylną bo nie sprecyzowałeś.

Napisano

Wall-ego za 30 zł nie kupisz. Tzn. jeśli znajdziesz to bierz i się nie zastanawiaj ;)

Do 30 zł jest za to dostępna Cateye TL-LD170R - używam od paru lat i jestem zadowolony. Solidnie wykonana, z wygodnym pionowym zaczepem i nawet jak nie jest w fabrycznym uchwycie można ją powiesić na pasku/plecaku/torebce itd. Widoczność też bardzo dobra, nie jarzy jak Wall-e ale według mnie jest wystarczająca no i bateria rzadziej się zmienia :)

Napisano

Porównaj sobie z oryginalną wersją. Nie wiem czy Mactronic nie wypuścił jakiś dwóch wersji więc napisałem tylko że "wygląda" ale ta z aukcji od razu rzuca się w oczy jako inna a i cena o połowę niższa nie jest przypadkowa. 

Napisano

To jest po prostu zamiennik, nigdzie nie ma słowa mactronic.

Swoją drogą, mam cateye. Wygląda jak zwykła lampka z marketu za 5zł. Ale swoje zadanie w 100% spełnia, dobrze świeci, dwa uchwyty w standardzie. Brak baterii.

Jedyna wada, to że po skręceniu, bez problemu kręci się uchwyt w okół własnej osi. W ogóle nie trzyma to mocowanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...