cubereaction Napisano 15 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Witam, Bardzo prosze o polecenie jakichś spodenek do jazdy na szosie i okazyjnie MTB. Jezdze do 3h. Zalezy mi na 1. jak najwygodniejszej wkładce 2. spodenki musza być czarne, bezbarw 3. bez szelek zelowe sa lepsze niz standardowe ? wolalbym na ten cel nie przeznaczac wiecej niz 150 pln z wysylka http://www.decathlon.pl/kolarki-na-rower-mskie-id_8241509.html te maja podobno najlepsza wkladke jesli chodzi o decatlona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 15 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Dlaczego bez szelek? W budżecie 150 zł spokojnie można kupić bardzo dobre spodenki na szelkach a te po jakimś czasie "przestaje się czuć" za co odczuwa się ich pozytywny wpływ na trzymamie pampersa tam gdzie powinien być. Do 150 zł kupisz Rogelli Lugo - dla mnie są świetne, wkładka nie ubija się jak tańsze i jest bardzo wygodna. Z tą wkładką nie znajdziesz chyba modelu bez szelek. Bez szelek można kupić spodenki Rogelli De Luxe poniżej stu złotych. Są bardzo wygodne i choć wkładka ubije się po roku to przy Twojej jeździe pewnie tego nie zauważysz. Dopiero powyżej 100km/5h odczuwam różnicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cubereaction Napisano 15 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 ok dziekuje , wkladka jest niezelowa i daje naprawde rade ? : ) chcialem bez szelek i bez barw bo mam stroj ladny corrateca pasujacy do roweru i on jest bez wkladki juz prosiłbym tez o inne opinie a takie ? jaka wkladke zelowa http://mcsport.pl/pl/krotkie/182-spodenki-mcsport-racing-team.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ENER83 Napisano 15 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Rogelli Lugo mają wkładkę żelową, ale jak dla mnie jest za miękka i średnio wygodna (mam Rogelli Ponzio z tą samą pieluchą). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cubereaction Napisano 15 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 zamowilem te z mcsport, zobaczymy co to bedzie ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.