nietoperass Napisano 14 Lipca 2014 Napisano 14 Lipca 2014 Witam, Posiadam licznik rowerowy z altimetru VDO MC 2 z altimetrem. Przed każdym treningiem trzeba go kalibrować i tu pojawia się mój problem. Gdzie mogę znaleźć wysokość na której leży mój dom. Na stronie geoportal nie znalazłem nigdzie wysokości. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawia.
Mod Team safian Napisano 14 Lipca 2014 Mod Team Napisano 14 Lipca 2014 Bardzo proszę, pierwszy link z google pod hasłem 'mapa wysokości': http://www.wysokosc.mapa.info.pl/
nietoperass Napisano 14 Lipca 2014 Autor Napisano 14 Lipca 2014 Z tej mapy nie da się odczytać dokładnie wysokości miejsca z którego startuję.
MokryxD Napisano 14 Lipca 2014 Napisano 14 Lipca 2014 Jak to się nie da? Klikasz w miejsce, z którego startujesz i w okienku pokazuje się wysokość.
Fenthin Napisano 14 Lipca 2014 Napisano 14 Lipca 2014 Czy obwód koła też ustawiasz z dokładnością do 10^999...9 miejsca po przecinku? Ale ok, chcesz dokładniej. Przełącz się na widok satelity, a będziesz miał większe powiększenie. Znajdziesz nawet dom i wyklikasz sobie punkt, który najbardziej Ci się podoba.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.