szczwanydiplodog Napisano 14 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Witam. Przeglądam ostatnio neta w poszukiwaniu roweru Natrafiłem na takie coś:http://olx.pl/oferta/rower-szosowy-CID767-ID61xNb.html#979202379cRama niby idealna 52cm (mam 172cm)Męczy mnie cena co do osprzętu... obawiam się że może być dość zużyty! facet pisze do lekkich poprawek mechanicznych. Dzwoniłem, mówił że linka wypadła z jednej klamki i zapewnia że nie jest uszkodzona (dziwne).Co sądzicie o tym?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman07 Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Za te pieniądze raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Za te pieniądze nic tylko brać, ale cisnąłbym żeby podpisać umowę kupna-sprzedaży, bo taka okazja śmierdzi paserką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.