Bejker Napisano 14 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 (edytowane) Cześć. Warto kupić nowego xcra lo za 200 zł ? na pewno będzie lepsze od xct. W tym sklepie mają też raidona z 2012 i znajomy mówił że 350 zł ale nie chce mi się wierzyć. Waże ok. 55 kg i nie wiem czy xcra nie będzie za twardy. Ewentualnie polećcie coś tanio. Ciągle waham się między tym czy składać hydraulike czy zostać przy v brekach więc przy hydraulice cena amora to max 300 zł (bo nie chce być uziemiony przez XXX miesięcy i jeździć na czymś co się nie nadaje) a przy vkach mogę się szarpnąć na troche więcej. Edytowane 14 Lipca 2014 przez Bejker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 14 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Co to za rocznik tego XCR'a? Ogólnie za tą kwotę się opłaca i pod wagę 55 kg będzie pracować. Wyciągniesz elastomer i będzie miękko. Ważne, żeby był z tłumieniem kompresji, która jest jakby zintegrowana z blokadą. Dalszej części nie rozumiem co Ty chcesz, ale chodzi o hamulce hydrauliczne, ale wypowiedź nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bejker Napisano 15 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 2012. Nie rozumiem o co chodzi z tym tlumieniem konpreaji zintegrowanym z blokada. Moze jakiś przyklad ? Ze na blokadzie jest pokretlo dodatkowe od regulacji tlumienia zamiast na dole ? Chodzili mi o to ze jak zostane przy v brekach to moge wydac wiecej na amor a jak nie to musze wziąć cos takiego Np. Tego xcra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 15 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 (edytowane) O nic mu nie chodzi, bardzo niejasno się wyraził po prostu:). Pokretla są tam gdzie mają być, pod warunkiem że są. Pokretło od tłumienia nie występowało w każdym roczniku XCRa więc upewnij się że jest w tym co chcesz kupić bo bez tego nie jest wart tych 200zl. Tapatalk. Jak palnąłem głupstwo to to wina autokorekty! Edytowane 15 Lipca 2014 przez dran2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bejker Napisano 15 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Jest tylko blokada nic dodatkowego. W takim wypadku poda ktoś cos takiego z ta regulacja tlumienia ? Moze xcra z 2013 bo niektore mialy chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 15 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 na pewno będzie lepsze od xct. W tym sklepie mają też raidona z 2012 i znajomy mówił że 350 zł ale nie chce mi się wierzyć Będzie lepszy niż xct nawet jak nie ma regulacji tłumienia. Ale jak raidon jest za 350,-i jest powietrzny do bierz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 15 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Raidon za 350 ziko to sprężyniak będzie(raczej jestem pewien)Przy Twojej wadze celowałbym w powietrzny widelec, nawet jeśli przytyjesz to wystarczy dopompować więcej luftu Używka nie wchodzi w grę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 15 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Raidon za 350 ziko to sprężyniak będzie(raczej jestem pewien) Bywały na allegro te z czarną anodą na goleniach w okolicy tej ceny więc kto wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bejker Napisano 15 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Ten raidon 450 zl, olejowy, suntour xcr z blokada bez regulacji tłumienia za 200. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 15 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Słuchaj, nie mamy zamiaru Cię uszczęśliwiać na siłę. Skoro nie chcesz posłuchać kogoś bardziej doświadczonego, to zostań ze swoim przekonaniem o słuszności wyboru xcr. Lepiej kup sobie najlepiej jakiegoś Zooma a nie zawracasz głowę ludziom na forum Temat zamykam, bo autor wie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi