soviec Napisano 14 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Witam,Zauważyłem, że po pewnym wysiłku(50km+) pojawiają się u mnie problemy z oddychaniem.Chodzi mi o to, że gdy chce wciągnąć powietrze, prawie przy końcu zaczyna boleć mnie klatka piersiowa, płuca i od razu kaszle, ale ten kaszel to jednak boli Nie wiem co to może być, spytałem innych to takiego problemu nie doświadczyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joseito Napisano 14 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Ja mam takie jedno pytanie, palisz papierosy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgodny Napisano 14 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Też tak mam jak robię więcej km, wydaje mi się że to po prostu źle oddychamy podczas jazdy, ja nie palę żeby nie było, zawsze jak mi się takie coś pojawi robię szybkie krótkie wdechy i wydechy, i co jakiś czas zrobię pełny wdech do momentu kaszlu, i po jakiś 10 minutach już jest wszystko w porządku, ale też mnie interesuje dokładnie czemu tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joseito Napisano 14 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Nie wiem czemu, może kondycja o sobie przypomina ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeGie Napisano 14 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 ja bym dr forum i dr google nie pytał o zdanie tylko poszedł do lekarza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgodny Napisano 14 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 gram też w piłkę regularnie i nie mam takiego czegoś podczas grania, dr google pierwsze co ci pokaże że to straszna choroba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 14 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Nie wiem co to może być, spytałem innych to takiego problemu nie doświadczyli. my też nie wiemy ale lekarz będzie wiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soviec Napisano 14 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Nie palę. Nie lubię chodzić do lekarza, bo mam jeszcze tyle wad i chorób, że jak zacznie mnie leczyć to miliony pójdą i czasu kupa.Posiadam chyba wrodzoną wade 'kurzej klatki" ale w małym stopniu. Może to jest problem.Jednakże jeżeli miałbym stawiać na tą chorobę, to działoby to sie od razu, a tak przy "wielkim" zmeczeniu. Jeśli nikt nic nie wie, to dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.