MsRIFU Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Witajcie, ostatnio napotkałem problem związany z bólem pod kolanem. Wszystko się zaczęło od tego jak z powrotem zacząłem jeździć na normalnej wysokości siodełka, wcześniej jezdzilem na za niskim siodełku przez zapieczoną sztyce. Podczas pierwszego treningu na normalnym siodełku zaczęło mnie boleć ścięgno podkolanowe, bolało tylko podczas ciągnięcia pedału w góre. Zrobiłem 2 dni przerwy, na kolejnym treningu to samo.. Dziś doszedł do tego ból mięśnia łydki w najwyższym punkcie pod kolanem.. Wszystko to się dzieje podczas gdy ciągnę pedał w górę, o co moze chodzic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Możliwe że tak ci się dzieje dlatego że miałeś przerwę. Ja jak kupiłem spd miałem ten sam problem ból kolan i łydek przeszło po 2tyg. jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.