zgodny Napisano 13 Lipca 2014 Napisano 13 Lipca 2014 Witam od pewnego czasu drętwieje mi lewa stopa a najbardziej paluch, mam wrażenie, że nie mam czucia, i lekko zaczyna boleć mnie kolano, w spd jeżdze od 10 lat I wydaje mi sie ze to wina bloków bo lewy jest troche luźny jakby wytarty
zgodny Napisano 13 Lipca 2014 Autor Napisano 13 Lipca 2014 Wiesz, buty zmienialem w wieku 17 lat, teraz 24 mam i dalej w nich śmigam, a SPD mam dalej te same od 10 lat, chce zmienić, martwi mnie to że to ciągnie po ścięgnach do pod kolano, :/. W ten weekend zrobilem w sumie 130 km, i chyba musze z tydzień pauzy sie zobić A jeszcze jest kwestia, że w tym roku zmieniłem rower, i czy to od siodełka nie jest tylko jak by musiało być ustawione
zadra1965 Napisano 13 Lipca 2014 Napisano 13 Lipca 2014 Kiiedyś mialem podobne objawy . Zniknęły , gdy do buta włożyłem grubszą wkladkę .
zgodny Napisano 13 Lipca 2014 Autor Napisano 13 Lipca 2014 Juz mam wkładkę, buty nic nie cisną, zacznę może, że kupie nowe Spd z blokami i wtedy zobacze,
matkell Napisano 13 Lipca 2014 Napisano 13 Lipca 2014 sprawdź jeszcze czy Ci się blok nie przesunął, może się poluzował i przesunął do przodu
zgodny Napisano 14 Lipca 2014 Autor Napisano 14 Lipca 2014 dziś skręciłem śrubki regulacyjne na każdym bloku, i sie okazało, że się nic nie zmienia ani w lewym ani w prawym co do naciągu, przyjrzałem się dokładniej jak ucieka mi stopa po wpięciu buda i mam za bardzo czubki palców lewej stopy skierowane do środka,
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.