zgodny Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Witam od pewnego czasu drętwieje mi lewa stopa a najbardziej paluch, mam wrażenie, że nie mam czucia, i lekko zaczyna boleć mnie kolano, w spd jeżdze od 10 lat I wydaje mi sie ze to wina bloków bo lewy jest troche luźny jakby wytarty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Może masz ciasny but albo za mocno ściągnięty? Jak nie to możliwe że to wina bloków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgodny Napisano 13 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Wiesz, buty zmienialem w wieku 17 lat, teraz 24 mam i dalej w nich śmigam, a SPD mam dalej te same od 10 lat, chce zmienić, martwi mnie to że to ciągnie po ścięgnach do pod kolano, :/. W ten weekend zrobilem w sumie 130 km, i chyba musze z tydzień pauzy sie zobić A jeszcze jest kwestia, że w tym roku zmieniłem rower, i czy to od siodełka nie jest tylko jak by musiało być ustawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadra1965 Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Kiiedyś mialem podobne objawy . Zniknęły , gdy do buta włożyłem grubszą wkladkę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgodny Napisano 13 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Juz mam wkładkę, buty nic nie cisną, zacznę może, że kupie nowe Spd z blokami i wtedy zobacze, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matkell Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 sprawdź jeszcze czy Ci się blok nie przesunął, może się poluzował i przesunął do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgodny Napisano 14 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 dziś skręciłem śrubki regulacyjne na każdym bloku, i sie okazało, że się nic nie zmienia ani w lewym ani w prawym co do naciągu, przyjrzałem się dokładniej jak ucieka mi stopa po wpięciu buda i mam za bardzo czubki palców lewej stopy skierowane do środka, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.