Kranczi Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Witam, co sądzicie o roczniku 2014 tego amorka? Czym sie różni od poprzednich wersji? Ogólnie na + czy na minus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 (edytowane) Wadą jest to że w poprzednich latach były modele pod oś 9mm, zaś w Polsce od 2014 tylko są pod ośkę 15mm. Jedynie tam w ebay idzie z zagranicy znaleźć. W 2014 weszły nowe modele tych Epiconów co nabierają więcej kolorów tj. XC.TR. Ponadto TR jest specjalną serią co fabrycznie można skok przestawić aż do 150mm oraz mają lepsze tuleje slizgowe od wersji XC które można do max 140mm skoku ustawić. ponadto zauważyłem że te amorki z 2014 mają ciemniejszą anodę od tych z wcześniej. Co do kartridży to nie wiem, Myśle że są te samę, jedynie naklejka z nowszą datą Edytowane 13 Lipca 2014 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nopel Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 a Ty tego epicona chcesz do jazdy dh/fr patrząc na avatar, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 18 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Wadą jest to że w poprzednich latach były modele pod oś 9mm No i cena trochę zniechęca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kranczi Napisano 18 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 michuu, mam 2 rowery, Treka Session i Levela A2, w Levelu mam FOX Floata. Epicon mialby byc dla przyjaciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 18 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 (edytowane) Nie no to zmienia sprawę, jak płaci zleceniodawca to ok. Byle nie stracić przyjaciela przy okazji. Edytowane 18 Lipca 2014 przez michuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi