andrzej314 Napisano 13 Lipca 2014 Napisano 13 Lipca 2014 Zakupiłem taki rower: Merida matts v10 w sklepie za 1400zł, co o nim powiecie, długo mi posłuży, ewentualnie co będzie do wymiany w przyszłości ? Link do roweru w sklepie internetowym: http://allegro.pl/rower-merida-matts-10-v-2014-gratisy-wysylka0zl-i4387544650.html
zgodny Napisano 14 Lipca 2014 Napisano 14 Lipca 2014 najpierw kupujesz potem pytasz , pojeździsz zobaczysz, rower do jazdy codziennej no i na przejażdżki nad jakaś wodę
Shiryu Napisano 14 Lipca 2014 Napisano 14 Lipca 2014 Ta cisza z czegoś wynikała, ale skoro tak bardzo chcesz usłyszeć prawdę o rowerze... Napęd 3x7, czyli przestarzały, do tego nietrwały wonobieg. Przednia przerzutka chyba poniżej Tourneya (sam nie wiem jak to się kwalifikuje, ale widywałem takie w makrokeszach), tylny Altus wygląda przy tym luksusowo. Do tego korba Sunoura, która chyba jest odpowiednikiem klasy Tourney u Shimano (w najlepszym razie) i niesławne stefany (manetki ST-EF), których osobiście nie znoszę, ale nie ja jeden... Jak nie będziesz robił więcej niż 100 km na sezon, to z 10 lat posłuży. Chyba.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.