Skocz do zawartości

[Endomondo] Nie przesłał części trasy

meping

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Dziś, po powrocie z urlopu zajrzałem na swoje konto na endo, aby obejrzeć pożegnalną trasę w Górach Sowich. Ze zdziwieniem stwierdziłem, że co prawda czas się zgadza, ale odległość już nie (wczoraj przed wyłączeniem zapisu zapamiętałem z grubsza odległość, bo chciałem na gorąco sprawdzić długość ostatniego zjazdu). Co ciekawe, mapka w telefonie jest kompletna. Międzyczasy zapisane do końca, zaś w podsumowaniu odległość jest zaniżona (9,23km zamiast ponad 15km). Czy ktoś się z czymś takim już kiedyś spotkał, i czy jest na to jakieś lekarstwo? Chciałbym tą trasę mieć w systemie w całości, bo fajna była... końcówka to ostra jazda w dół po szosie z całkiem fajnymi prędkościami i to właśnie się nie zapisało :-(

Napisano

Nie zgubiłem sygnału - w telefonie mapka jest kompletna i pokrywa się z drogą (szosą dla jasności). Prędkości też się zgadzają, tak samo jam międzyczasy które mi miła pani w wersji premium melduje co kilometr. Tylko na serwer ta mapka nie przeszła... :-/

Napisano

Ale wtedy i tak nie będzie prędkości. Bardziej mnie interesuje, czy istnieje możliwość ponownego przesłania mapki z smartfona na serwer...

Napisano

Skoro masz premium to korzystaj z ich suportu 24h na odpowiedź. Mi ostatnio na pytanie odnośnie jednej z możliwości w wersji premium odpowiadali 16 dni i to po ponagleniu. Raczej nie zachęcili mnie do płatnej wersji takim olewactwem :-)

Napisano

Ja polecam tylko te rzeczy, które sam używałem i z których byłem przynajmniej w 90 % zadowolony. Sam w pracy zawodowej skupiam się na wysokiej jakości i od osprzętu rowerowego także oczekuję wysokiej jakości a nie ...byle jakości.

Napisano

Ja miałem podobną przygodę. Aplikacja była włączona cały czas ale czasami się wyłączała i nici z zapisu. Nie przejmuję się tym. Cóż technika...

A u mnie się nie wyłączyła, tylko mapki nie przesłała... 

Napisano

A ja bym zwyczajnie odpalił Endo na telefonie ... Wszedł w historię i nacisną odśwież ...

Od tego zacząłem, niestety nie działa.  :icon_confused:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...