Gorzka Napisano 12 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Witam,Przymierzam się do zakupu roweru, który służyć ma mi do codziennej jazdy po mieście oraz okazjonalnie po ścieżkach rowerowych w lesie. Moim pierwszym wyborem jest rower z tej aukcji http://allegro.pl/nowy-rower-miejski-meski-lub-damski-retro-gdansk-i4380379684.html, sprzedający piszą, że dobry będzie zarówno dla mężczyzny jak i kobiety i tu moje pytanie czy ktoś z Was wie czy gdybym zdecydowała się na ten rower rama (która dla mnie wygląda na męską, ale oczywiście nie znam się dlatego proszę o fachowe opinie ) nie byłaby problemem? Czy nie robi to wielkiej różnicy podczas jazdy? Chciałabym żeby kilkugodzinna jazda każdego dnia była przyjemnością a nie udręką Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 12 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 To zależy ile masz wzrostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorzka Napisano 12 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 160 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 12 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Uuu, to rama 19 cali trochę spora ale nie jeździłem nigdy beach cruiserem to ciężko mi powiedzieć jak tam wygląda rozmiarówka. Może popytasz na forum beach cruiser-ów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorzka Napisano 12 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Tak zrobię, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi