Gość Michi23 Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Dokonałem zmiany jak w temacie... dodam że "BOP Coaster" posiada 4 łożyska maszynowe. Ja te defaultowe piasty "posypałem" w spokojnej jeździe XC (słowo harcerza!)... szlag mnie trafił, że skacząc co najwyżej 20cm przez śjakieś korzenie/kamulce/garbiki mogę pokruszyć kulki w łożyskach... no lekka przesada... a na gware to nawet szkoda mi toto było oddawać (trza jeździć, a nie trzymać bike'a w serwisie!), więć postanowiłem kupić cosik na maszynówkach... co sądzicie o tym BOPie? Testował ktoś? Tylko proszę - bez odpowiedzi w stylu "firma XXX jest do d... - tylko YYY są dobre" (zajechać można wszystko... Polak potrafi :-/ )... Chodzi mi raczej o odczucia osób, które to faktycznie testowały. Dzięki z góry :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michi23 Napisano 7 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Ktokolwiek?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 7 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Co maszyna to maszyna. Jak znam zycie to jest to samo co Novatec itp. Czyli nawet zjadliwe sam mam Novateca i na razie (odpukać) nie narzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.