Skocz do zawartości

[Amortyzator przód] 26" 80mm oś 9mm

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Wypadłem trochę z obiegu w kwestii tego co się dzieje w amorach. Plan to zmiana Reby na coś nowszego. Cene generalnie nie gra roli i celuję też w topową pułkę. Na razie w grę wchodzi Rock Shox SID i Fox 32. Pytanie następujące. Czym się różnią wersje XX World Cup od World Cup jeśli chodzi o Sida. No i jak na chwilę obecną wygląda awaryjność obu marek. Dotychczas na Rebę nie moge nażekać, z resztą fox też miał opinię sprzętu nie do zdarcia,natomiast słyszałem że od czasu wprowadzenia Kashimy jest z tym gorzej no i słyszałem o sporej ilości podzespołów produkowanych przez suntoura, które wypadają kiepsko. Z góry skreslam R7 mam po prostu jakąś awersję do manitou. Widziałem sporo R7 które były w stanie agonalnym mimo niskiego przebiegu,

Tak też się domyślałem, że masz w ramie stary standard 1 1/8". Masz zatem bardzo duży problem z wyborem. Plus chyba taki, że nie liczysz za bardzo z ceną. Najpierw coś wyszukaj a dopiero potem zastanawiaj się co będzie lepsze. Nie ograniczał bym się na pewno średnicą osi bo sztywna oś to duży plus i szybko idzie zaadoptować do tego koło. Ja przynajmniej a potencjalnie też może czekać mnie ten problem bym osią się nie sugerował.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...