MtK Napisano 12 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Witam. Wypadłem trochę z obiegu w kwestii tego co się dzieje w amorach. Plan to zmiana Reby na coś nowszego. Cene generalnie nie gra roli i celuję też w topową pułkę. Na razie w grę wchodzi Rock Shox SID i Fox 32. Pytanie następujące. Czym się różnią wersje XX World Cup od World Cup jeśli chodzi o Sida. No i jak na chwilę obecną wygląda awaryjność obu marek. Dotychczas na Rebę nie moge nażekać, z resztą fox też miał opinię sprzętu nie do zdarcia,natomiast słyszałem że od czasu wprowadzenia Kashimy jest z tym gorzej no i słyszałem o sporej ilości podzespołów produkowanych przez suntoura, które wypadają kiepsko. Z góry skreslam R7 mam po prostu jakąś awersję do manitou. Widziałem sporo R7 które były w stanie agonalnym mimo niskiego przebiegu, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 12 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Hola hola. A posiadamy poszerzoną główkę ramy czyli taper?? Bo jak nie to mamy spory problem z tą "topową półką". Z góry dyskwalifikujesz Maninacze?? Trochę to zabawne przynajmniej co do Minuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MtK Napisano 12 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 W sensie główka z przejściem z 1,5" do 1.1/8"? niestety rama pod 1,1.8". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 12 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Tak też się domyślałem, że masz w ramie stary standard 1 1/8". Masz zatem bardzo duży problem z wyborem. Plus chyba taki, że nie liczysz za bardzo z ceną. Najpierw coś wyszukaj a dopiero potem zastanawiaj się co będzie lepsze. Nie ograniczał bym się na pewno średnicą osi bo sztywna oś to duży plus i szybko idzie zaadoptować do tego koło. Ja przynajmniej a potencjalnie też może czekać mnie ten problem bym osią się nie sugerował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.