fragi Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Mógłby mi ktoś coś powiedzieć/doradzić na temat tej ramy? Rama Accent Draft 2014 - http://velo.pl/czesci/ramy/accent/draft Nie jest to wygórowana cena więc jak sie domyślam nie jest to również "perełka" wśród ram. Miał ktoś z was styczność z tą ramą? Jak z jakością i wykonaniem? I jak oceniacie możliwość dobory pozostałych części do tej własnie ramy? I drugie pytanie dotyczy doboru rozmiaru, jak widać na stronie jest rozmiar S, M i L Mam 182cm wzrostu(waga 88kg) Który z rozmiarów byłby lepszy? Czy L nie będzie czasem za duża? Tabela rozmiarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fragi Napisano 12 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Ze względu na brak odpowiedzi, temat zdublowałem w dziale ramy/rowery. Ten tutaj chyba można przenieść do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.