baniakjr Napisano 29 Czerwca 2006 Napisano 29 Czerwca 2006 Moje pytanie brzmi chce wymienic kasete shimano deore na nowa rowniez deore oraz korbe plus suport tej samej klasy (deore). Jakie narzędzia tak naprawde są mi potrzebne nie licząc śrubokrętów kluczy płaskich itp. jak również rozkuwacza do łańcucha choc ten zdajsie niejest konieczny. Tak wiec jeśli ktoś mógłby mi powiedzieć jakie narzędzia(konkretne modele do tych części no i jakis sensowny smar czy cuś takiego) i mniej wiecej ich koszt oczywiście tanich wersji;)Oraz które z nich mi się tak naprawde kiedyś jeszcze mogą przydać,czy warto się w to samemu bawić czy jednak serwis (mam nieodparta pokuse zrobienia tego sam tylko jakie koszty) Z góry dziękuje
jurasek Napisano 29 Czerwca 2006 Napisano 29 Czerwca 2006 witaj w naszej bajce http://www.parktool.com/repair/bikemap.asp pozdrawiam
baniakjr Napisano 29 Czerwca 2006 Autor Napisano 29 Czerwca 2006 Wielkie dzieki za link super strona. Teraz juz wiem co mi jest potrzebne i co mam zrobic (chyba ) pozostaje tylko znaleźć jakieś sklepy w polsce
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.