Solarowiec Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Witam, od dawna mam problem z hamulcami z mojego roweru full best 2500 . Zauważyłem, że klocki są dosyć starte wiec chciałbym się również dowiedzieć jakie wybrać (klocki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Nowy rower a nie klocki Czo to jest? Jak możesz to zmień na klasyczne vbrejki Będzie niebo a ziemia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solarowiec Napisano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Rower nie jest nowy ma już ponad 7 miech a za vbreki nie przepadam a do tego dochodzą większe koszty.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgodny Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 prędzej kupisz do tego V-ki niż klocki do tych zacisków hamulcowych w ogóle co to za marka tych zacisków ? skoro po 7 miesiącach ci się klocki zjechały, w porządnych hamulcach tarczowych mechanicznych przy normalnej jeździe pojeździsz 2 sezony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solarowiec Napisano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Okey..... Gdybym miał zmieniać na V-b to co polecicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Dział forum poświęcony hamulcom rowerowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgodny Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 proszę pierwsza pozycja na allegro http://allegro.pl/hamulce-shimano-br-m422-altus-alivio-acera-2-kol-i4374746330.html podstawowe bez wydziwiania do tego roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nemo2009 Napisano 12 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Ten full best ma piwoty,aby zamontować hamulce V brake? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.