burgerck Napisano 10 Lipca 2014 Napisano 10 Lipca 2014 (edytowane) Witam Wrócił do mnie dziś z gwarancji Jolene 2 . Ramę splanowali, ale poza tym dostałem ją porysowaną i z niedziałającą blokadą skoku. Po naciśnięciu klawisza z kłódką nie zatrzaskuje się on , jednak podczas gdy jest on wciśnięty to amortyzatora nie da się zgiąć. Nie wiem czy przyczyny szukać w manetce czy w amortyzatorze, czy może coś się poluzowało w tłumiku jak w Epiconie kilka wątków niżej. Ma ktoś jakiś pomysł ? Bo mogę oddać na gwarancji ale chciałbym w końcu coś pojeździć.. Edytowane 10 Lipca 2014 przez safian Temat... Cytuj
Poleczek Napisano 11 Lipca 2014 Napisano 11 Lipca 2014 W raidonie masz inny tłumik, więc raczej nie. Gdyby się poluzowało jak w Epiconie to byś nie miał blokady wcale. Jak wciśniesz blokadę to przycisk lata luźno? Czy tylko jak przytrzymujesz to masz blokadę? Jeśli 2 to za daleko linkę naciągnęli w mocownaiu na goleni (u mnie można to wyregulować przy manetce), 30sekund roboty... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi