Skocz do zawartości

[oświetlenie] lampka tylna

herosa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

po tym jak moja super lampka pękła szukam nowej, z tym problemem, że wszystkie mają za duże obejmy (od 25mm). Moja rura na tylnym trójkącie ma 18mm średnicę (to jedyne miejsce, gdzie mogę ją dać, mam dużą torbę podsiodłową). Szukam czegoś, co w miarę mocno świeci z taką obejmą na lewą rurę (żeby jak jadę po ulicy było widać) z możliwością ustawienia kątu padania światła, albo coś słabszego ale 2 sztuki po obu stronach.

Taka lampka musiałaby być dość mała i nie szeroka, by nie haczyła o szprychy, w miarę lekka i oczywiście tania... :)

Proszę o pomoc :)

Jeżeli to jest najzwyklejsza lampka z kilkoma trybami, to przejdź się do jakiegoś sklepu stacjonarnego w swoim mieście i porównaj, czy którakolwiek obejma (z nowej lampki) przypasuje do Twojej starej lampki :>
Ewentualnie jeżeli nie masz sentymentu do swojej obecnej lampki, to kup nową.

Tak czy inaczej musiałbym kupić nową lampkę a potem zdecydować, czy założyć nową czy starą. Chyba jednak kupię nową - ta obejma miała zakres od 25mm i mam pod nią 3 warstwy dętki, nie wiadomo, ile potrzyma :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...