herosa Napisano 10 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Witam, po tym jak moja super lampka pękła szukam nowej, z tym problemem, że wszystkie mają za duże obejmy (od 25mm). Moja rura na tylnym trójkącie ma 18mm średnicę (to jedyne miejsce, gdzie mogę ją dać, mam dużą torbę podsiodłową). Szukam czegoś, co w miarę mocno świeci z taką obejmą na lewą rurę (żeby jak jadę po ulicy było widać) z możliwością ustawienia kątu padania światła, albo coś słabszego ale 2 sztuki po obu stronach. Taka lampka musiałaby być dość mała i nie szeroka, by nie haczyła o szprychy, w miarę lekka i oczywiście tania... Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 10 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 18mm, pasuje jak ulał: http://allegro.pl/lampa-tylna-cateye-tl-ld170-r-kurier-ambike-gratis-i4408653650.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 10 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Jest jeszcze Mactronic Cosmo, ale tania nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 10 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 A została ci obejma z tamtej lampki? Jeśli tak to kupujesz dowolną pasującą ci lampkę i wymieniasz tylko obejmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herosa Napisano 10 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 A jak i gdzie taką dostać?? Bo nie mam pojęcia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymekk Napisano 10 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Jeżeli zadajesz takie pytanie, to przydało by się napisać, jaka to lampka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herosa Napisano 10 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 http://allegro.pl/lampka-rowerowa-tylna-8-f-lampki-lampa-rower-tyl-i4345967129.html To ta, obejmy do czegoś takiego raczej nie dostanę - kupiona w decathlonie 4 lata temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymekk Napisano 10 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Jeżeli to jest najzwyklejsza lampka z kilkoma trybami, to przejdź się do jakiegoś sklepu stacjonarnego w swoim mieście i porównaj, czy którakolwiek obejma (z nowej lampki) przypasuje do Twojej starej lampki :>Ewentualnie jeżeli nie masz sentymentu do swojej obecnej lampki, to kup nową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herosa Napisano 10 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Tak czy inaczej musiałbym kupić nową lampkę a potem zdecydować, czy założyć nową czy starą. Chyba jednak kupię nową - ta obejma miała zakres od 25mm i mam pod nią 3 warstwy dętki, nie wiadomo, ile potrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymekk Napisano 10 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 No to ewidentnie lepiej kupić nową lampkę i mieć pewność, że nic nie odpadnie podczas jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herosa Napisano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Dziękuję za pomoc, kupiłem lampkę 3 diodową cateye za 40, mam nadzieję, że potrzyma długo A zakres ma od 12mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.