gkc Napisano 10 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Witam. Szybkie pytanie. Jak czuje się ból z zewnętrznej strony kolana to bloki spd trzeba jak zmienić? Poczytałem trochę i niektóre serwisy radzą rozszerzyć rozstawienie stóp jednak wg moich odczuć bym je chciał zwęzić, bliżej korby. W platformach krawędź buta była zaraz przy korbie a w spd jest 0,5~1cm odstępu, dlatego bym to zmniejszył ale sam juz niem Co poradzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 10 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Pięty bliżej korby, palce na zewnątrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gkc Napisano 10 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Czyli nie zmieniać przesunięcia lewo-prawo a tylko zmienić kąt? Sprawdzę i dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 10 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Czyli nie zmieniać przesunięcia lewo-prawo Siłą rzeczy będzie trzeba trochę rozsunąć bo inaczej nie zmienisz kąta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gkc Napisano 10 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 No właśnie, czyli oddale stopy od korby. A jak używałem platform to bok buta aż stykał się z ramieniem korby, nawet wytarłem tam malowanie. Dlatego jak jadąc patrzałem na stopy to wydawały mi się że są za daleko o korby i intuicyjnie bym je przybliżył. Stąd te rozsuwanie kłóci sie moją intuicją. Na ale w spd jestem laik, zmienię i dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.