Meehoo81 Napisano 9 Lipca 2014 Napisano 9 Lipca 2014 WItam, Jestem nowy na forum:) Zapisałem sie ponieważ planuje wyprawe rowerem po Norwegii w 2015 (czerwiec/lipiec)Bedzie to moja pierwsza wyprawa rowerem poza granice PL. Wiem czego sie tam spodziewać, czytałem wiele relacji i opisów takich wypraw...jednak Norwegia lubi zaskakiwac. Jezdze trekingowo (szutr, asfalt, pola, las) trasy ok 150km nie sa zadnym problemem. Moge równiez dołączyc sie do podobnej wyprawy. Znajomość ang (C2) Poszukuje osób, które chca przezyc niesamowitą przygode. Najlepiej z okolic Poznania lub WLKP - ułatwi to logistykę Fakty! Kraj: Norwegia Cel: Blizej nie został sprecyzowany (Mysle nad Nordkapp) Termin: czerwiec/lipiec 2015 Klasa: Ekonomiczna Ilość osób: 3/4 Dzienny dystans: 90-120km Czas wyprawy: max 20dni Noclegi: Na dziko lub/i campingi (tanie) Wyżywienie: kuchenki mobilne na gaz Start: Polska -> Norway (transport jeszcze nie ustalony) Humor: Obowiązkowy Wrazliwość na warunki atmosferyczne: brak Zapraszam zainteresowanych Michał 33l, P-n
Fenthin Napisano 9 Lipca 2014 Napisano 9 Lipca 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.