Tadeus Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Hejka, Zaplanowałem sobie zakup zwijanych Smart Samów, ale póki co jakoś się specjalnie nie spieszę, więc mogę popolować na promocje (choćby i do zimy). Z tego co widziałem na niemieckich Rose Bikes i Bike Discount są niskie koszty przesyłki i pełno promocji na opony (np na Marathony), ale akurat nie ma ciekawej ceny na Smarty. Czy one w ogóle bywają w cenach niższych niż na allegro? Są jeszcze jakieś miejsca, które mogę obserwować, gdzie takie rzeczy bywają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 http://www.bike-discount.de/de/kaufen/schwalbe-smart-sam-performance-dc-26-x-2%2C10-faltreifen-70947 42% off ma być niespecjalną ceną? Ceny w Polsce wliczając przesyłkę są niemalże na tym samym poziomie, podobnie jak Marathonów. Większych promocji na tak popularne opony raczej się nie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeus Napisano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Ta wiem, że tam jest ta opona. Wszystkie opony są tam w promocji. Ale niektóre są w prawdziwej, a niektóre tylko w "niby" i wszędzie indziej kosztują tyle samo. Smarty tam są po około 80zł, czyli tyle co na Allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GNKR90 Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Hmmm.. ciężki temat. Ja promocji szukam poprzez spyllo.pl - darmowa strona internetowa, która pozwala monitorować ceny przedmiotów. Chciałem kupić rower siostrze, ale liczylem na jakąś promocje. Powchodziłem na strony internetowe sklepów. Skopiowałem linki z interesującymi mnie modelami, wkleiłem na spyllo i czekałem Informacja o cenie z obniżką przychodzi na maila;] 4 miesiące minęły, ale fajna promocja się pojawiła;] Więc myślę o wszytskim zawsze długo przed zakupem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.