czmiel85 Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 cześćw najbliższy weekend chciałbym zrobić trasę o mniej więcej takiej długości, daltego też prośba o jakieś ciekawe sugestie(nie interesują mnie szlaki wokół skrzycznego, pasma czantorii, rownicy, salmopolu, klimczoka... - te rejony mam już oklepane)Typ trasy dowolny (tj. asafalt, teren, mix) byle bez nadmiernego pchania roweru przez nieprzejezdne fragmenty.Preferuje długie, wymagające podjazdy i szybkie zjazdy - trasa musi być pętlą, trzeba jakoś wrócić do auta pozdrawiamRafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martynna Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 A może trochę dalej byś się wybrał - na Żar? Ale pewnie byłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czmiel85 Napisano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Cześć Byłem ale samochodem. Co dokładnie proponujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 A choćby zaparkować gdzieś w Międzybrodziu i wyskoczyć przez Łodygowice, Wilkowice na Magurkę Wilkowicką. Potem Przegibek, Gaiki i czerwony na Hrobaczą Łąkę. Tu z kolei szosą w dół i wspinaczka na górny zbiornik Żaru. Dystans w sam raz. Obok jest Żywiecki i masa możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.