tomekk600 Napisano 9 Lipca 2014 Napisano 9 Lipca 2014 Witam. Parę dni temu stałem sie właścicielem Tribana 300. Ponieważ to mój pierwszy rower szosowy to na początek zdjąłem noski z pedałów, aby się nie zabić na pierwszej lepszej trasie. Ale i bez tego nie jest lekko. Pedały mają jedną stronę odsłoniętą - bez zębów a więc zawsze trzeba patrzyć, lub macać na której stronie się staje. Nie chcę na razie SPD, ponieważ na rowerku śmigam i do pracy i gdzie indziej.... na różnym obuwiu. Chciałem wymienić oryginalne pedały na coś bardziej wygodnego, dwustronny stalowy koszyk, przyzwoitej jakości. Cena podana jest orientacyjnie. Jeżeli warto dopłacić, lub przeciwnie nie warto płacić za dużo za tego typu konstrukcje, proszę śmiało.
Fenthin Napisano 9 Lipca 2014 Napisano 9 Lipca 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.