Gość Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Witam, Mam u siebie aktualnie SR Suntour XCT (skok 100mm), mam możliwość kupienia za 340 zł Amortyzator RS Dart 2 Coil 80 PIW Blk. Czy opłaca się taka zamiana? Czy różnica będzie odczuwalna? ( Słyszałem że ten Dart jest nieco twardy) Ważę 57 Kg Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franiuu Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Za takie pieniądze absolutnie się nie opłaca... Celowałbym raczej w XCR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 9 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Dart to niezbyt udane dziecko Rs-a. Wolałbym Xcr-a w tych samych lub podobnych pieniądzach. http://allegro.pl/a-26-xcr-lo-olej-sprezyna-120-mm-tar-v-b-czarny-i4382973229.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 W sumie wygląda bardzo sensownie, jeszcze jedno pytanie. Czy nie będzie problemu z przełożeniem? Średnica rury itd jest taka sama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 9 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Żadnych problemów. Tylko sterówkę trzeba będzie dociąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.