fragi Napisano 8 Lipca 2014 Napisano 8 Lipca 2014 Spotkał się ktoś z was z jakimiś "chustkami" "szmatkami" do przecierania twarzy podczas treningów? Jakieś dobrze wchłaniające pot, wykonane z dobrej tkaniny lub materiału. Oczywiscie wielokrotnego użytku aby można było zebrać ze sobą? Jest w ogóle coś takiego?
robertrobert1 Napisano 8 Lipca 2014 Napisano 8 Lipca 2014 Jest kilka sposobów buff, który jest dedykowany na głowę ale także jako frotka frotka tenisty frotka z rękawiczki rowerowej ręcznik turystyczny ...ten w wersji mini
maecio Napisano 9 Lipca 2014 Napisano 9 Lipca 2014 z doświadczenia powiem, że buff kiepsko się sprawdza do wycierania potu. P.S. Niektóre rękawiczki też mają frotkę.
fragi Napisano 9 Lipca 2014 Autor Napisano 9 Lipca 2014 Właśnie z tym też ostatnio miałem problem, jestem alergikiem i ostatnimi czasy mam podrażnione oczy a podczas jazdy pot spłynął mi do kącików oczu, a że pot jest słony to podrażniło jeszcze bardziej. Wiesz może w jakim sklepie ją znajde? Allegro puste.
robertrobert1 Napisano 10 Lipca 2014 Napisano 10 Lipca 2014 Jeżdzij w buffie zamiast kasku albo w bandanie pod kaskiem. Jeśli odpowiedni głęboko na czoło naciągniesz to pot nie będzie ci spływał z czoła czy z głowy do oczu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.