Wichura Napisano 8 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Witam, czy dobrym wyborem byłby zakup przedniej piasty Novatec NT-D041SB ? Jestem lekkiej wagi, natomiast bardziej martwię się o dobranie fajnego amora gdyż ta piasta ma 9mm osi średnicy. Będę miał możliwość kupienia jakiegoś dobrego amora pod ta piastę do 800/900 zl ? 140mm skoku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 8 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Mam tą piastę i jest dobra. Tak, będziesz mógł dobrać. Zazwyczaj są dwie wersje w tym przedziale cenowym. Pod 15 i pod 9 mm. Najłatwiej byłoby jakbyś wybrał amortyzator, a potem do tego piastę, bo tak to nikt Ci gwarancji nie da, że to co sobie wybierzesz będzie pod 9 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wichura Napisano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 ok. A poleciłbyś mi klika amorków (140mm), modele które są godne zainteresowania, typ jazdy mam zróżnicowany , lubię pomykać po trasach leśnych (lekkie skoki) ale tez uwielbiam przycisnąć na prostej drodze Fajnie jakby miał manetkę, sprężyna - olej, z powietrzem duza zabawa i serwisowanie tez nie tanie pewnie, do 800 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.