stn Napisano 29 Czerwca 2006 Napisano 29 Czerwca 2006 Witam, czy ktos z forumowiczow moglby polecic jakis rzetelny serwis w Katowicach (najchetniej w okolicach Ligoty, ale to nie jest warunek konieczny )? Musze oddac rower do przegladu gwarancyjnego i drobnej regulacji, wiec bede wdzieczny za wskazowki do kogo warto sie udac. Pozdr.
Gromosmok Napisano 29 Czerwca 2006 Napisano 29 Czerwca 2006 Ja polecam sklep/serwis rowerowy TOMAR na ul.Mikołowskiej.
Oktanek Napisano 29 Czerwca 2006 Napisano 29 Czerwca 2006 tez moge polecić ten serwis na Mikołowskiej zaraz na wiaduktem......jedyny minus to malo miejsca w środku....ciasno :030:
stn Napisano 30 Czerwca 2006 Autor Napisano 30 Czerwca 2006 Dzieki za wskazowki. Dostalem jeszcze cynk o przyzwoitym serwisie przy ul. Rolnej - odwiedze ten, do ktorego bedzie mi bardziej po drodze. Jezeli przezycia z wizyty beda godne opisania, jeszcze sie odezwe. Pozdr.
zmorrr Napisano 30 Czerwca 2006 Napisano 30 Czerwca 2006 Potwierdzam sklep i servis na Rolnej jest całkiem dobry, jak mam cos do zrobienia to zawsze tam jeżdze pozdro
spidero Napisano 4 Lipca 2006 Napisano 4 Lipca 2006 HEHE ten na mikolowskiej ma dobry serwis ale podobno najlepiej jest we wtorek czwartek i sobote, tak twierdzi facet z wąsikiem ktory tam sprzedaje wlaśnie w te dni
Oktanek Napisano 8 Lipca 2006 Napisano 8 Lipca 2006 HEHE ten na mikolowskiej ma dobry serwis ale podobno najlepiej jest we wtorek czwartek i sobote, tak twierdzi facet z wąsikiem ktory tam sprzedaje wlaśnie w te dni ja osobiscie wole tego faceta bez wasika jakos bardziej mnie przekonuje;p
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.