LukaszBike Napisano 8 Lipca 2014 Napisano 8 Lipca 2014 cześć, szukam osób, które w tym terminie będą na Singltreku - będę w sobotę lub niedzielę i chętnie bym się dokoptował do jakiejś grupy lub pojedynczych osób, najlepiej średnio zaawansowanych. Plan ok 40- 50km po ścieżkach. Będzie ktoś? pozdrawiam,
Thespian Napisano 8 Lipca 2014 Napisano 8 Lipca 2014 Łukasz ja właśnie jeździłem, niestety burza przerwała. Odezwę się, być może w weekend też będę mógł pojeździć. Grzegorz.
adhed Napisano 8 Lipca 2014 Napisano 8 Lipca 2014 W sobotę są zawody na Zajęczniku - polskim singletracku. Fajna impreza się szykuje - będzie to czasówka, a potem po zawodach grill i after party.
LukaszBike Napisano 9 Lipca 2014 Autor Napisano 9 Lipca 2014 O dobrze wiedzieć, że zawody, będę unikał polskiej strony jak ognia Thespian, to czekam na odezwę. Chciałbym zacząć rano, ok 9 -10 godziny,
adhed Napisano 9 Lipca 2014 Napisano 9 Lipca 2014 W Czechach też jakieś zawody na weekend, ale nie wiem dokładnie o co chodzi - ponoć ściganie na jakimś króciutkim odcinku:
LukaszBike Napisano 10 Lipca 2014 Autor Napisano 10 Lipca 2014 Kurde :/ Czytam trochę o tym i jest to czasówka na ok 1 km także większość ścieżek powinna być przejezdna normalnie. Gorzej może być z parkowaniem. Dla wszystkich potencjalnie zainteresowanych - kontaktowałem się z czeskimi zarządcami Singltreku i odposali, że mimo zawodów ścieżki nie będą nijak ograniczone, także można śmiało śmigać.
Sqter Napisano 24 Sierpnia 2014 Napisano 24 Sierpnia 2014 I jak się udała wyprawa? Ja planje wyjazd w połowie września.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.