Skocz do zawartości

[wycieczka] singltrek pod Smrkem 12 lub 13.07

LukaszBike

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

cześć, 

szukam osób, które w tym terminie będą na Singltreku - będę w sobotę lub niedzielę i chętnie bym się dokoptował do jakiejś grupy lub pojedynczych osób, najlepiej średnio zaawansowanych. Plan ok 40- 50km po ścieżkach. 

Będzie ktoś?

pozdrawiam, 

Napisano

Łukasz ja właśnie jeździłem, niestety burza przerwała. Odezwę się, być może w weekend też będę mógł pojeździć.

Grzegorz.

Napisano

W sobotę są zawody na Zajęczniku - polskim singletracku. Fajna impreza się szykuje - będzie to czasówka, a potem po zawodach grill i after party.

Napisano

O dobrze wiedzieć, że zawody, będę unikał polskiej strony jak ognia :) 

Thespian, to czekam na odezwę. Chciałbym zacząć rano, ok  9 -10 godziny, 

Napisano

W Czechach też jakieś zawody na weekend, ale nie wiem dokładnie o co chodzi - ponoć ściganie na jakimś króciutkim odcinku:

10473067_597146907064312_543948382352545

Napisano

Kurde :/ Czytam trochę o tym i jest to czasówka na ok 1 km także większość ścieżek powinna być przejezdna normalnie. Gorzej może być z parkowaniem.

Dla wszystkich potencjalnie zainteresowanych - kontaktowałem się z czeskimi zarządcami Singltreku i odposali, że mimo zawodów ścieżki nie będą nijak ograniczone, także można śmiało śmigać.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...