LukaszBike Napisano 8 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 cześć, szukam osób, które w tym terminie będą na Singltreku - będę w sobotę lub niedzielę i chętnie bym się dokoptował do jakiejś grupy lub pojedynczych osób, najlepiej średnio zaawansowanych. Plan ok 40- 50km po ścieżkach. Będzie ktoś? pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thespian Napisano 8 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Łukasz ja właśnie jeździłem, niestety burza przerwała. Odezwę się, być może w weekend też będę mógł pojeździć. Grzegorz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 8 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 W sobotę są zawody na Zajęczniku - polskim singletracku. Fajna impreza się szykuje - będzie to czasówka, a potem po zawodach grill i after party. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszBike Napisano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 O dobrze wiedzieć, że zawody, będę unikał polskiej strony jak ognia Thespian, to czekam na odezwę. Chciałbym zacząć rano, ok 9 -10 godziny, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 W Czechach też jakieś zawody na weekend, ale nie wiem dokładnie o co chodzi - ponoć ściganie na jakimś króciutkim odcinku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszBike Napisano 10 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Kurde :/ Czytam trochę o tym i jest to czasówka na ok 1 km także większość ścieżek powinna być przejezdna normalnie. Gorzej może być z parkowaniem. Dla wszystkich potencjalnie zainteresowanych - kontaktowałem się z czeskimi zarządcami Singltreku i odposali, że mimo zawodów ścieżki nie będą nijak ograniczone, także można śmiało śmigać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter Napisano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 I jak się udała wyprawa? Ja planje wyjazd w połowie września. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.