Skocz do zawartości

[opony]slicki do gorala-jakie?

mewes

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

słyszałem , że jest problem z założeniem oraz zdejmowaniem 1''. ja użyam rubena flash 1,5 , dałem ok. 20 pln za sztuke. wchodza do nich sdętki 2.1-1.75 więc odpadaja koszta zakupu cieńszych. posiadaja delikatne rowki do oprowadzania wody. już w sumie z 6 kompletó załatwiałem dla moich kolesi i też są bardzo zadowoleni

Napisano

Ja jezdze na kendak838.jpg czyli kenda city slick 1.95

i mialem okazje jezdzic na jeszcze jakisc slickach 1.5.. i wazna uwaga o ile w sumie kazdy slick dobrze sprawuje sie na suchym asfalcie to jazda w deszczu na oponie ktora nie ma rowkow szczegolnie na srodku to nieporozumienie :) np. dla mnie na mokrym asfalcie te city slick duzo lepiej sie trzymaja niz continental escape pro 2.1

Napisano

Ja jeżdżę na Authorach Slick 1,5. Jakieś 36 zł sztuka w sklepie. Rowki na bokach opony poprawiają przyczepość ale na mokrej nawierzchni jazda to szaleństwo.

Napisano

Wlasnie sie zastanawiam czy Authory 1.5'' czy Kende Kwest rowniez 1.5''...ale siedzi mi w glowie ten maxxis xenith-jak to slicznie wyglada ;)

Napisano

Warsiaskie drogi wcale nie są złe, przynajmniej względnie. W porównaniu do dróg mazurskich nasze wypadają naprawde świetnie, dlatego poważnie zastanawiam się nad zakupieniem tych slicków.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Potrzebuje szerokich slickow do levela A4 najlepiej jakby byly lzejsze niz 900 g.

Czy moglby mi ktos podsunąć jakies bo wędruje po sklepach i nie natknalem sie jeszcze...

najlepiej jakby byla powyzej 2` na tyl i okolo 1,9` przod... Co myslicie o tym?

Napisano

qrcze... ta Kenda alez i owszem... na przod ok:)

A co powiecie o flame na ty?:> Do czego szerokie hmmmmmfajniej wygladaja, a mimo duzej wagi i tak beda sie lepiej toczyły na asfalcie niz oryginalne w krossie level A4.

Napisano

Wiecie co?:> Przypatrzylem sie rowerkowi Bossa i doszedlem do wniosku ze ta kenda mi w zupelnosci wystarczy:D Powiadasz sprawuje sie swietnie? Slyszalem ze takie oponki na trwie mokrej to masakra...

Napisano

a gdzie wydarłes za taką cenę ? nieźle ze mnie zdarli :(

a gdzie wydarłes za taką cenę ? nieźle ze mnie zdarli :(

Napisano

kupilem dzisiaj Kendy Kwest(25zl)..rowerek fajnie sie prezentuje a jak wlasciwosci jezdne to sie okaze:)...cholernie ciezko sie zaklada:(

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...