wTrasie Napisano 8 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Witam. Szukam osób do wypadów w Trasy w okolicach Legnicy, Złotoryi i Jawora. Trasy raczej rowerem z amorami ponieważ z szosy się czasem zjedzie. Temat otwarty ciągle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajus23 Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Ja śmigam po okolicach Chojnowa, Legnicy, Jawora często Bolesławca, z tym że dla mnie liczy się zwiedzanie i wbijanie jak największej ilości kilometrów. Można by jakąś grupę Legnicką "śmigaczy" utworzyć Pozdrawiam rowerowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MieciuPL Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Jestem z Legnicy śmigam od dwóch lat i to prawie zawsze sam przyłącze się do każdego kto lubi jeżdzić nie ważne czy typowo MTB zjazdy czy wbijanie kilometrów nie dawno złożyłem nowy rowerek i chciałbym dołączyć do kogoś Wiek: 21 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek91 Napisano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Witam. Zrobie mał offtopic, bo widzę, że jesteście z Legnicy wiec mam pytanie: Gdzie w legnicy można kupic opony do roweru poza worbike gdzie chyba ceny są kosmiczne. Chodzi mi, żeby były dostępne chociażby Kendy, bo wiem, że worbike nie posiada asortymentu tej firmy. Ktoś mi coś doradzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 @Maniek91 zobacz do Dobrych Sklepów Rowerowych na Muzealnej, chłopaki mają rzeczy w rozsądnych cenach. Co do tras rowerowych w okolicach Legnicy polecam zaopatrzyć się w mapkę Pogórza Kaczawskiego : http://ksiegarniaatena.osdw.pl/ksiazka/Gory-i-Pogorze-Kaczawskie-Mapa-turystyczna,atenaGC7NWQRJ Polecam eksplorację PK Chełmy. Jeśli ktoś woli płaskie trasy to np: lasy lubińskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinlegnica Napisano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 witam Szukam kogos z kim bedzie mozna pojechac gdzieś w górki aby powspinać sie na podjazdach i pośmigać na kilkukilometrowych zjazdach, ostatnio byłem w świeradowie zdrój, i jestem pod wielkim wrażeniem zjazdów ( aż spaliłem tarczę hamulcową) teraz myśle aby pojechac na koniec miesiac sierpnia w podobne okolice, jakies poropozycje? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Fajna imprezka w Złotoryji, bez spiny na luzie, byłem z ekipą na pierwszej edycji było fajnie: https://www.endomondo.com/event/uy53TbU4lFc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmEcZkA Napisano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Czesc. Tez jestem z legnicy, chcialbym z kims pojezdzic w weekendy. Moze ktos aktywnie jezdzacy zalozy grupe na fejsbuku, zawsze bedzie cos latwiej zorganizowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymcajs Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 A ja troszkę z innej beczki, od niedawna jeżdże troszkę po szosach, i mam pytanie, gdzie jeździcie wokół Legnicy, gdzie szosa daje radość z jazdy, czy tylko te główne, bo bez amorków to muszę przyznać, że drogi lokalne to jakaś porażka, pomijam już kostki w każdej praktycznie wiosce, które też chęci do przemierzania kilometrów nie dają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARTRONIK Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Ja śmigam po okolicach Chojnowa, Legnicy, Jawora często Bolesławca, z tym że dla mnie liczy się zwiedzanie i wbijanie jak największej ilości kilometrów. Można by jakąś grupę Legnicką "śmigaczy" utworzyć Pozdrawiam rowerowo Cześć. Zapraszam na wyprawy z EKORAMĄ - Legnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.