gizmo77 Napisano 7 Lipca 2014 Napisano 7 Lipca 2014 Witam, jestem nowy na forum i pierwszy raz kupuję troszkę rower. Planowany wyjazdy 50% asfalt, 50% leśne drogi oraz bezdroża. To moje typowania, jednak wizyta w kilku sklepach namieszała mi ostro w głowie już sam nie wiem co kupić. Każdy sprzedający ma swoje teorie itp. - Author Spirit 27,5 - Haibike Edition RC 27,5 - Haibike Attack SL - Kellys Madman 10 - Kellys Madman 05 - Merida Big Seven 100 - Scott Aspect 950 - Scott Aspect 750 - Scott Aspect 670 - Unibike Evolution - Unibike Fusion Disc - Giant Talon 27,5 5 Proszę o pomoc w wyborze nadmienię, że interesuje mnie zakup roweru za rozsądną ceny z przyzwoitym osprzętem i ramą. Z góry dzięki
Fenthin Napisano 7 Lipca 2014 Napisano 7 Lipca 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.