sopel0007 Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Witam, wybieram się na pierwszą kilku dniową wyprawę rowerem. Ponieważ jest to moja pierwsza wyprawa dałem sobie trzy dni na przejechanie tej trasy. Moje pytanie czy jechał ktoś z was w tym kierunku i jest mi w stanie polecić jakaś ciekawą trase?Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 http://www.forumrowerowe.org/topic/131384-wyprawa-szczecin-gdansk/ Ostatnio przećwiczyłem wariant odbicia z drogi 6 zaraz za Goleniowem (pierwsza miejscowość z barami po prawej,kawałek do góry i na szczycie w lewo asfalt - jedyne skrzyżowanie)- wyjedziesz już na Nowogardem. Jak masz trzy dni to od razu jedż na północ i potem wybrzeżem. Jeśli Międzyzdroje i reszta już objechane,to z tego ronda na północ od Nowogardu do góry przez Golczewo i wylądujesz gdzieś Pobierowo/Rewal,stamtąd wybrzeżem R10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.