Trin Napisano 28 Czerwca 2006 Napisano 28 Czerwca 2006 W tym tygodniu zakupiłem 3 pary spodenek Decathlon - cena 27zł - model podstawowy rozmiar L spodenki krótkie, wkładka zwykła nie profilowana zakupione w Decathlonie Briko - cena 219 w przecenie za 49 - model solid rozmiar M spodenki krótkie z szelkami wkładka profilowana zakupione w Go Sporcie Go Sport - cena 45 w przecenie za 19 - model supplex rozmiar L spodenki krótkie z szelkami, wkładka profilowana - coolmax zakupione w Go Sporcie Opiszę tutaj w trakcie używania ich parametry ... później wkleje fotexy
Gryzon Napisano 22 Lipca 2006 Napisano 22 Lipca 2006 Czy mógłbyś napisać coś więcej o spodenkach Decathlon'a, jak się sprawują, czy są wygodne, przewiewne? Jeśli masz możliwość/czas to możesz dać jakieś fotki. Z góry dzięki!
Chorzyn Napisano 16 Sierpnia 2006 Napisano 16 Sierpnia 2006 Tez kupiłem sobie te spodenki Decathlona. Na jakiś czas, bo lada chwila dotrze do mnie strój Nowatexa Co moge powiedzieć po miesiacu uzytkowania? Moim zdaniem cena adekwatna do jakości. Wkładka bardzo szybko się ubija (mam twarde siodełko KBIX-a), szwy nie wytrzymuja zbyt czestego prania, spodenki jakby się rozciagneły. Generalnie cena nie jest za wysoka wiec uwazam ze warto sobie kupić i stosować zamiennie z jakimiś lepszymi
Gość Green Napisano 20 Sierpnia 2006 Napisano 20 Sierpnia 2006 mam spodenki decatlona i niejeżdżę aż tak pro żeby mieć 2 pary
pchełas Napisano 20 Sierpnia 2006 Napisano 20 Sierpnia 2006 Najtańsze spodenki z decathlona mają tendencję do obcierania na dłuższych trasach przynajmniej takie jest subiektywne odczucie moich czterech liter. To że się lekko rozciągają mogę także potwierdzić więc jeśli stać kogoś na lepsze spodenki to niech nie oszczędza
manio49 Napisano 22 Sierpnia 2006 Napisano 22 Sierpnia 2006 Najtańsze wkładki decathlona to porażka. Ubija sie bardzo szybko. Nigdy wiecej
Chorzyn Napisano 22 Sierpnia 2006 Napisano 22 Sierpnia 2006 Najtańsze wkładki decathlona to porażka. Ubija sie bardzo szybko. Nigdy wiecej Po miesiacu uzytkowania i paru praniach moge powiedziec ze faktycznie mocno sie ubija wkladka, w dodatku spodnie nie sa zbyt trwale. Wlasnie zakupilem stroj Nowatexa i roznica jest naprawde duza
MarcinGoluch Napisano 13 Września 2006 Napisano 13 Września 2006 Sprawuja sie po japonsku czyli jako-tako . Po rozmowie z kilkoma znajomymi stwierdzilem ze moj model na zbytnio przesuniety do przodu pampers i troche mnie to denerwuje. Obtarc nie zaobserwowalem.
Helevorn Napisano 13 Września 2006 Napisano 13 Września 2006 Ja na poczatku sierpnia kupilem spodenki Go Sport (cena o ile dobrze pamietam to 49 zl). Minal miesiac (i to wcale nie takiej intensywnej jazdy) a wkladka juz ubita, coraz mniej wygodniej w tych spodenkach, a z tylu wygladaja jakby mialy sie pruc. Krotko mowiac - spodenki na jeden sezon dla osob, ktore niezbyt duzo jezdza.
modliszka Napisano 14 Września 2006 Napisano 14 Września 2006 Takze jeżdzę w Decatlonowych i własciwie moge stwierdzić że nadaja sie na pare wyjazdów bo "ubiły" sie bardzo szybko. Teraz poszukuje typowo damskich
Rekomendowane odpowiedzi