Dzida Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Mam z tyłu zeszłoroczne xt, nakręciłem ponad 1000 km i... Coś zaczęło mi "pykać". Może się po prostu rozregulowała? Jak wrzucę 1:1 to co obrót tego małego kółeczka w przerzutce widać jak cala przerzutka się rusza... Taki skok robi... Na innych (2:3 2:4) też czasami czuć przy delikatnej jeździe... Co z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Takie lekkie jakby pociągnięcie wózka ? jak tak, to tez tak mam w sramie X.7 i mialem w Deorce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriss Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 mi się zdaje że jak wyregulujesz ją to problem znikinie, ale to moja opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witt2 Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 regulacja !!! a jak nie pomoze to wymiana linek i pancerzy albo ich wyczyszczenie i nasmarowanie ale zacznij od regulacji . ja miałem podobnie i nie mogłem wyregulowac i dałem nową linke i pancerz i jest ok wiecej niz ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriss Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 mi też pykało - pojechałem do gościa do serwisu (kilka dni po zakupie bike'a) a on wziął wyregulował tylną przerzutkę i jest do teraz spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzida Napisano 28 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Dziękóweczka. Dzisiaj wyczyszczę, a na dniach na regulacje pojadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.