Gość rider89 Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 (edytowane) Ponieważ nie znalazłem zbyt dużo opini nt tej marki, a dokładnie modeli jak w tytule tematu, zakładam ten temat, zebrane informacje przydadzą się może i nie tylko mnie. Wiem, że to dwa różne rowery, ale jak ktoś ma jakiekolwiek informacje nt któregoś z nich fajnie gdyby się podzielił. Marka interesująca, cena w stosunku do osprzętu genialna, ale informacje, tego potrzebuję Edytowane 6 Lipca 2014 przez rider89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Kup magazyn bike z tego miesiąca tam masz krótką recenzje test spectrala a z kolei w bikeboard także z tego misiaca masz spory opis i wrażenia z jazdy strivem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rider89 Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 (edytowane) Czy mi się tylko wydaje czy cała rodzina Strive CF jest Carbonowa? Jak tak, to chyba podziękuję Generalnie kupię magazyn, bo to ciekawa lekturka do poczytania w wolnej chwili;) Edytowane 7 Lipca 2014 przez rider89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 cf - carbon frame,wszystkie canyony cf to węgle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 8 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Tak wszystkir strivy są carbonowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 8 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Nie wszystkie .. Te CF 27,5" tak, ale też są striv AL na kolach 26".. a przecież to dział 29er... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rider89 Napisano 8 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 W temacie jest Strive CF na kole 27,5", nie AL. Poza tym, temat dotyczy też Spectrala, od jednego producenta Canyon'a. Chciałem zebrać trochę informacji, bez zakładania dwóch kolejnych tematów, po jednym dla każdego roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obes Napisano 8 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 (edytowane) Czytając test Strive dowiadujemy się, że patent ze zmienną geometrią działa gorzej niż rozwiązania np. ze Scotta (Strive to taki "rozwiązanie dla bardziej ubogich"), ja po takim teścia na pewno bym go nie kupił. Poza tym, to są dosyć różne rowery, nie są wzajemnie zamienne więc tudno je porównywać. Edytowane 8 Lipca 2014 przez Obes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saxontychy Napisano 29 Września 2014 Udostępnij Napisano 29 Września 2014 ja mam spectrala 6.9 rozm L wykonanie bardzo dobre wszystko ok jeździ się rewelacyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rider89 Napisano 26 Października 2014 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Temat do zamknięcia. Rower kupiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 26 Października 2014 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Warto coś napisać,trudno znależć rzetelną recenzję obu modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rider89 Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Kupiłem zupełnie inny rower niż rozpatrywany w moich postach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi