impa Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Dziś:40km ze średnią 28,6km/h https://www.strava.com/activities/256256929 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Dzsiaj i wczoraj po 24km po miescie na stalowym giancie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 19 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Ranek rozpoczął się niezłym przebudzeniem... po jakichś 25 m jazdy hamowałem a tu zonk... rower uciekł spode mnie...zaskoczył mnie czarny lód... mi sieudało wylądować telemarkiem rower bez widocznych uszkodzeń... potem już spokojnie... i po południu odebranie z serwisu roweru straszego i żony.. trochę kieszeń zabolało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 19 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Trzeba było samemu grzebać przy rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 19 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Ja nie techniczny, nie mam czasu, narzedzi, a już na przerzutkach w piaście to w ogóle nie mam pjecia... zresztą regulacje przerzutek też mnie wkurzają... cóż po prostu myslałem, ze wyjdzie mniej jak bez kupowania jakichs wiekszych podzespołów... ale oby było dobrze, to nie tylko kasa się liczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Pogoda dopisała, czasu starczyło więc 50km pykło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Pieknie... roboczy standard...i po pracy rower do serwisu, póki co regulacje, wymiana linek i pancerzy, prostowanie tarczy hamulca z tyłu... ponoć łańcuch się już rozciągnał i tylne zębatki sie kończa... już po 3600km się kończą?! Fakt, że trochę terenu było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Dzisiaj zmiana opon w giancie plus regulacja przedniej zmieniarki . Pózniej 22km po okolicy na nowych oponach, jezdzi sie o niebo lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Dziś regulacja przedniej przerzutki i wieczorne 30 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Dziś:50,26km ze średnią 28,3km/h https://www.strava.com/activities/257569824/segments/6030712777 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Który serwis i dlaczego ? Tez jestem z siedlec. Pieknie... roboczy standard...i po pracy rower do serwisu, póki co regulacje, wymiana linek i pancerzy, prostowanie tarczy hamulca z tyłu... ponoć łańcuch się już rozciągnał i tylne zębatki sie kończa... już po 3600km się kończą?! Fakt, że trochę terenu było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Ten przy garnizonowym, a co dlaczego? Dlaczego wybrałem? Wg mnie dobrze robią i dosć solidnie i mam blisko, a nie za bardzo chce mi siew drugi koniec miasta jechac, by potem wracać, bo nie zrobią od ręki albo na kilka dni trzeba zostawić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 21 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Klejenie dętki :xA teraz idę szukać źródła dziwnych pisków w okolicy tylnego hampla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.