Sansei6 Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Roboczy standard plus kilka km ekstra słuzbowo ale przenikliwie zimno jakosdzis było, to chyba ta wilgotność... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izka Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Dzisiaj rowerek stacjonarny, żeby podtrzymywać kondycję, prawie 2 godz. Ale coś w kolanach, niestety, strzela. Zastanawiałam się nad tym dokąd pojadę na rowerze jak już będę mogła pojechać. Czy myślenie o rowerze też podpada pod "robienie czegoś rowerowego"? Jeśli padło takie pytanie i odp., proszę o przypomnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Dziś był owocny dzień. No to tak: przeplotłem i wycentrowałem przednie koło z piasty z osią 9 mm na taką z osią 20 mm, zamontowałem nowy amortyzator (nie taki nowy, 7-letni), wyczyściłem łańcuch, odpowietrzyłem hamulce A wczoraj umyłem dokładnie cały rower i zainwestowałem w dzwonek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 66 km na stalowym potworze mtb. Była i jazda po asfalcie, było i błoto, i las. Wróciłem czarny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Dziś:54,7km ze średnią 29,5km/h https://www.strava.com/activities/253971717 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Roboczy standard i jeszcze przed chwilą szybki wypad w ciemności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Chciałem sprawdzić nowe koła, więc wskoczyłem na szosę. Pogoda piękna, ale na drodze pełno piachu i innego syfu. 102 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 W końcu słonecznie rowerowo... aż nie chciało się nigdzie pędzić a potem najmłodszego przyszło odebrać z przedszkola i rower zamienił się w pojazd ciężarowy...pośiel, plus zakupy... normalnie niezapowiedziana bagazówka.. nie byłem przygotowany i wyszło objuczenie kierownika i spacerek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Dziś 28 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Ja dzisiaj zamontowałem licznik w hexagonie plus zmiana vek na shimano acera . Potem 24 km po okolicy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek196 Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Ja dziś standardowa trasa czyli 11,5 km ale pękło 100 km w lutym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 42 ...nareszcie słoneczko... Aż się spieszyć nie chciało.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek196 Napisano 14 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Pokręcone 22 km z moją lepszą połówką Przy okazji pstryknąłem jej jakąś fotkę: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 14 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Takie tam kręcenie rodzinne na 3,5 z nauką najmłodszego... na słoneczku, a potem mały off-road ze starszym, ale błoto nas pokonało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walus24 Napisano 14 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Słoneczko aż zachęcało. Dzisiaj skromnie 35 kilometrów, pod koniec myjka, żeby wypłukać błotko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 14 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Dziś pokręcone 40 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 14 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Dziś relaksacyjna jazda po mieście. Odważyłem się w końcu dojechać w to miejsce: https://www.google.pl/maps/place/53%C2%B000%2719.5%22N+18%C2%B035%2738.9%22E/@53.005455,18.594296,170m/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x0:0x0 zimą wyglądało ono tak: http://www.panoramio.com/photo/24274291 Prawie jak northshore W sumie było łatwo ale świadomość rzeki po obu stronach cypla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 14 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Dziś:84,87km ze średnią 28,7km/h https://www.strava.com/activities/254816115 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Tydzień temu serwis zawieszenia (wymiana łożysk i przegubów), serwis pedałów.Wczoraj wiosenny serwis widelca (czyszczenie, oglądanie, wymiana oringów tłoczka komory pozytywnej, wymiana olejów), prace przy suporcie, zmiana tylnej opony na SS 2,25". Do zrobienia pozostała wymiana suportu, sprawdzenie stanu płynu hamulcowego, serwis piast, i za jakieś 500km zmiana kasety, będzie zrobione na parę miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 120km dzisiaj ... Takiej pogody grzech było nie wykorzystać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smykum Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Wczoraj piękna gleba po godzinie 18 na asfalcie wiec dziś tylko regulacja i jakiś 5 kilometrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kidot Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Lublin i okolice 35km w lesie super zero wiatru troche slisko poza lasem malo lba nie urwało tragedyja ale co sie nie robi żeby troche kilosow przejechac . Testowałem dzisiaj amorek foxa zjazdy podjazdy po ciezkim terenie nawet trafily sie schody - test wyszedl pomyslnie amor chodzi jak brzytwa lekki-rower.blogspot.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sephiroot Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Szlajanie się po okolicy, 35km. Szybko zamroziło mi stopy i dłonie Sto razy regulowałem przednią przerzutkę a i tak wyszło że ociera. Dodatkowo łańcuch spadł a z końcówki linki przedniej przerzutki mam miotełkę. No i oczywiście pierwsze rysy na ramię (tylny trójkąt) - od łańcucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 18 km po lesie na stalowym retro mtb giant terrago . Jezdzi mi sie na nim znakomicie tylko opony mi nieodpowiadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 16 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Pięknie słonecznie, lecz wiatr zimny i przenikliwy, ja rowerowy standard... ale dzisjeszcze oddałem rower młodego i zony do serwisu, na przegląd przed pełnym sezonem, a i oprócz regulacji przerzutek, kilka napraw się znalazło, a ja nie zabardzo jestem techniczny w tych sprawach zwaszcza z przerzutkami w piaście, które w rowerze żony rządzą się swoimi prawami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.