Rocky98 Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Dziś 13km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konec Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Dziś tylko do kościoła i z powrotem. W sumie może z kilometr. Ale za to to dziś trzeci mój post na forum. -) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 No i pierwsza setka w roku poszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 3 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Coś tu cicho... nie jeździcie, czy jak? Dzis oprócz roboczego standardu jeszcze po pracy szybkie akcje rowerowe do pomocy glazurnikowi szwagrowi, a to po pianke ato po inne duperele... ale trafiło sie terenowo, a że było szybko, to lód i błoto poruszyłem hehe na siebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek196 Napisano 3 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Ja od początku lutego zacząłem codzienne 'treningi' na śmiesznych 11km ale jak tylko wiosna zawita to się podwoi też dystans bo na razie jazda drogą wojewódzką to katorga z uwagi na piasek więc jej unikam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 3 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Jeździcie, jeździcie ... Wczoraj przekroczyłem pierwszy tysiąc km w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Wczoraj 7 km i zerwana spinka,a także mierzenie zużycia łańcucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Dzisiaj 20 km po lesie i okolicach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTBowiec97 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Wyregulowałem przerzutkę tylną I tym samym przygotowałem sobie rowerek do sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 7 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Dzisiaj 8 km i smarowanie łańcucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek196 Napisano 7 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 U mnie dziś standard 11,1 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 7 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Wczoraj i dzis po 25 km po tej samej trasie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 7 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Dziś dystans niewielki ale za to jaka walka z zimnym wiatrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jka Napisano 8 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Zmieniałem kierownice. Na taką. http://www.forumrowerowe.org/topic/176347-mostek-zamiana-jakie-rozwiazanie-wybrac/page-2 Pozdrawiam. jka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 8 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Trenażejros 1,5 godzinejros. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 w jukej fajna pogoda dzis +9, wkoncu przeszedłem na ranna zmiane wiec miałem czas żeby rozpoczać sezon rowerowy 2015. Dzis skromnie 20 km, chce ten tydzien przejeździć lajtowo żeby nie popełnić błedu z zeszłego roku i na spokojnie sie przyzwyczaić do jazdy po 3 miesięcznej przerwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Dziś ostra walka z sypiącym sniegiem, nie widać na fotkach ale drobnica dawała nieźle, a wycieraczek na okularach nie mam... kto wie możliwe, ze to ostatnia taka biała przejażdżka na dłuższy czas.... przedwiosnie idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Od połowy stycznia o jeździe rowerem mogę tylko pomarzyć [emoji19] Mam nadzieję, że uda mi się wrócić do jazdy pod koniec marca. Na dzień dzisiejszy dwa palce mam w szynie. Jeszcze 3,5 tygodnia (2,5 tygodnia za mną) i będę mógł zdjąć ten balast. Przez ten czas na okrągło przeglądam strony rowerowe i strony sklepów rowerowych. Poczyniłem już pierwsze zakupy na wiosnę i lato. W planach na marzec jest zmiana napędu na 9-cio rzędowy. Co się z tym wiąże, do wymiany idzie również przednia zmieniarka. Miałem wymienić też manetki na deore, ale wybrałem opcję bardziej ekonomiczną i wymieniam tylko prawą. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 @siemalysy - wracaj do zdrowia! Ja jeżdżę niemal tylko na trenażerze. Pogoda nie zachęca mnie, żeby wyjść, a jeżeli już, to idę pobiegać. Na rowerze (trenażer) w ostatnich dniach: - niedziela: podczas oglądania skoków narciarskich sobie pokręciłem na luzie: 1 godzina 33 minuty, średnie tętno 132, średnia kadencja 95 - poniedziałek: 1 godzina 30 minut, średnie tętno 158, kadencja 91 - poczułem tę jazdę - stava pokazała "tough suffer score":) - wtorek: dzisiaj 1 godzina 41 minut, średnie tętno 150, średnia kadencja 93 - porządna jazda - ani lekko, ani ciężko - przyjemnie tym bardziej, że oglądałem sobie nagrany alpejski etap z zeszłorocznego TdF, na którym Majka po raz pierwszy wygrał. W weekend u nas ma być słonecznie - niestety w sobotę pracuję, ale może uda się wyskoczyć w plener w niedzielę. Zobaczymy... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Dziś klasyczne 7 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Dziś rozebrałem cały napęd. Wyczyściłem. Nasmarowałem. Świeci się jak psu jajca - piękny widok Rower gotowy do jazdy, czekam na pogodę. P.S. Kupiłem rozpinacz/spinacz do spinki łańcucha - genialna sprawa, min roboty. A ostatnio walczyłem godzinę ze spinką KMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Jajaca to taki piękny widok? Co kto lubi, o gustach się nie dyskutuje ;-) Zakupione buty SPD. Jak pogoda się poprawi zrobimy ich test :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Jajaca to taki piękny widok? Co kto lubi, o gustach się nie dyskutuje ;-) Heh... Czysty napęd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 A ja dzisiaj się obijam… Nie chce mi się wsiadać po pracy na trenażer. Ale żeby nie było - odebrałem z poczty paczkę od Wiggle z szosowymi oponami Vittoria Open Corsa CX 23mm i małymi sygnalizacyjnymi lampkami Cateye nima 2. Lampki prezentują się świetnie, są mocniejsze niż te, które miałem do tej pory na szosę. A opony założyłem (przy okazji udało mi się rozwalić jedną dętkę ), ale ze względu na pogodę testy muszą poczekać na lepszy czas. Przy okazji - w szosówce mam obecnie 3 pary kół z trzema różnymi kompletami opon (a nawet z czterema obecnie ). Na zwykłych kołach Fsa Vision Team 30 założyłem nowe Vittorie; na górskich szosowych kołach mam lekkie Schwalbe Ultremo ZX; na zapasowych kowadłach mam obecnie komplet opon na trenażer, ale w zapasie na sezon zużyte, ale jeszcze nie dojechane (znaczniki zużycia jeszcze widoczne, ale już też widoczne spore spłaszczenia opon po przejechanych 11 tysiącach km w zeszłym sezonie) opony, które uwielbiam: Conti 4000s. Wszystkie te opony 23mm. Wiosna nasza, a lato niech będzie nawet muminków. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Dziś wymiana linek, pancerzy i czyszczenie łańcucha w rowerze ojca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.