Rocky98 Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Dziś 20km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Pierwsze km w 2015 r.... z deszczem i wiatrem... oj przydały by sie wycieraczki na okulary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezi Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Wczoraj, w nowy rok mnie wzieło i przerobiłem tylni błotnik w crossie mojej żony, by nie ocierało 47-622 Natchnieniem była zka za jej pochlapane plecy podczas noworocznej przejażdżki [Zbierałem się do tego od września ] Dzisiaj taki mały serwis, mycie, czyszczenie napędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Pierwsze 50km w nowym roku... z okrutnym wmordewindem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Dzisiaj założyłem nowy tylni hamulec SLX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belinda Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 52km po śnieżnym/suchym Krakowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 30 km wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Wczoraj pierwsza w tym roku guma złapana na posylwestrowym kawałku zielonej butelki./ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Wypucowałem i nasmarowałem kompleksowo me wozidło. Stoi i się błyszczy. Aż żal go wycigąć na taką pogodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walus24 Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Dzisiaj skromnie 23,7 km. Ostatnie 1,5 km na przelozeniu 1-3. Linka sie postrzepila i nie chciala wrzucic drugiego blatu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedziwiatr Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 3 stycznia, a w Krakowie +5'C, suche jezdnie. Wykorzystałem takie warunki na 63 kilometrach, może to kolejna zima z suchymi drogami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adammat Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Dzisiaj 38 km, a podczas treningu kolejno-silny wiatr-deszcz-względny spokój z pogodą, bez wiatru i bez deszczu-chwilowy postój -ruszam, zaczyna padać śnieg, a ja czuję flaka w tylnym kole "Sorry, taki mamy klimat" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Wczoraj zminilem łancuch i wolnobieg w hexagonie plus zmiana przerzutek na deore lx z maxima . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedziwiatr Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Dziś 48km, trzeba było uważać, chwilami wiało tak, że mogło zdmuchnąć człowieka z drogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Młody rozpoczął nowy sezon rowerowy... no i na początek mierzenie nowej ścieżki rowerowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Dzisiaj 35km błota co niemiara po ostatnich roztopach trza zakupic po wypłacie inne opony do hexa bo te se słabo radza w terenie na asfalcie zreszta też . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Dzisiaj zamówiłem nowy przedni hamulec SLX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedziwiatr Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Wczoraj Koninki - narty. Dziś 46 km rowerem po mieście. Pasuje mi taka zima. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Wczoraj 20 km po miescie dzisiaj 44 po lesie i okolicach temperatura znosna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Zeszła niedziela - otwarcie sezonu - 42km. dzisiaj 32km bo stopy zmarzły....Ogólnie - oby nie padało! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Chwyty na Allegro kupiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mxdanish Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 60 km na MTB i zmarzłem dla pocieszenia zamówiłem Garmina 500 hr/cad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Roboczy standard ale przy, jak na razie, rekordowych w tym roku - 14C plus nieco wiatru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Dzisiaj do i z pracy razem 20 km jazda po swiezym sniegu jest piękna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Hej. W poniedziałek ok. 47 km po okolicach. Silny wiatr, a dodatkowo przez większą część dystansu ślisko... We wtorek ok. 55 km również po okolicach. Temperatura -8°C i miejscami mocne podumuchy wiatru. Dziś natomiast czekam na przesyłkę od BCM Nowatex. Następnie po południu planuje pokręcić trochę po lesie [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.