Pedziwiatr Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Robota przy rowerze do północy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walus24 Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 ~20km, średnia powiem szczerze, że nie najgorsza. Temperatura -8, ale checi były mocniejsze . http://www.strava.com/activities/233711104 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedziwiatr Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Jazda dziś częściowo po lodzie. Ale i suchego asfaltu było sporo. 44km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Dziś ok. 30 km po lesie Temperatura (-8 st. C) i wiaterk zrobiły swoje. Zmarzłem trochę i szukam już kurtki zimowej na rower. Do tego był to dość koszmarny dzień w moim wykonaniu Zgubiłem licznik, nawet nie wiem jak to się stało. Podejrzewam tylko w jakim momencie. Próbowałem szukać, ale bez skutku. Cięzko znaleźć biały licznik w śniegu Przy okazji połamałem okulary. Same straty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Dziś:42,53 km ze średnią 28,5km/h. Po 40 minutach kręcenia przy -8C kolana z lekka zmarzły..muszę pomyśleć nad cieplejszymi spodniami lub zakładać coś pod nie http://www.strava.com/activities/233861029 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 A u mnie bez zmian codzienne krecenie do i z pracy . Przejechalem w tym roku p 10 tys km i jestem z tego powodu szczesliwy nieliczac peknietej ramy w moim maximie . Pozdrawiam wszystkich . Dzisiaj zaliczone 22 km po sniegu na niedawno zakupionym hexie v2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Rano ciemno i mroźno -7C, po południu zapadająca ciemnosć i atak niezłej śnieżycy... udało sie ominac wszelkie pułapki lodowe, bez upadków... dobra jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Dziś trochę ponad 38 km po lesie. Trochę cieplej niż wczoraj. Kolejna jazda w mrozie zaliczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Dzis do i z pracy plus na zakupy razem 22 km w zimowych warunkach zaliczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek196 Napisano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 ja dziś wymieniłem łożyska w tylnej piaście, nasmarowałem łańcuch i prawie złożyłem rower zostało skrócenie przewodów hamulcowych i wymiana łożysk w suporcie oraz wbicie gwiazdki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 U mnie ostatnio to po 15km dziennie wpada, bo jakoś zimno w palce, szklanka wszędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Dziś pierwszy raz w tym sezonie w wersji na mróz powyżej -10 C.... (było coś koło -12C)... jeszcze ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek196 Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 a ja dziś dałem do serwisu hamulce na skrócenie przewodów i suport na wybicie łożysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Dziś 10km po śniegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Dziś wybrałem się na rower ze znajomymi. Udało się najechać zaledwie kilka kilometrów Przetarła się do końca opona, a przy okazji dętka. Powrót do domu z buta. Na mrozie nie opłaciło się kleić ani nic kombinować. W domu okazało się, że opona do wymiany. Założyłem Maxxis Ikon o szerokości 2,20. Wizualnie widać, że średnica całego koła się powiększyła. Mam nadzieję, że to nie będzie przeszkadzać w jeździe. Zamontowałem również nowy licznik Sigma BC 14.12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedziwiatr Napisano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Dziś słońce zagrzało nieco. I 38km dało się w tym mrozie przejechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Wczoraj 20 km dzisiaj serwis sterów w hexie plus smarowanie tylnej piasty jutro ruszam w trase . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Ostatnie 61km w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Ostatni roboczy dystans w tym roku z mrozem i dosć silnym wiatrem... od jutra reset licznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Szczęśliwego Nowego Rowerowego 2015 Roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Dziś chyba tylko skończy się na podsumowaniu 2014 r.... u mnie jednak 2143 km w zancznej mierze po nierównościach i z towarzystwem młodego wpadło, który od 2 maja wykręcił 974km... reset i zobaczymy jak w tym roku.. chyba będzie trudniej, czeka mnie sporo biegania, bo najmłodszego zaczynamy uczyc bez kółek.... Wszystkim udanego rowerowego roku Doszło jednak jeszcze czyszczenie i smarowanie łańcucha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Bez kółek to może być ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Dzisiaj 33km wruciłem na maxa ubłocony bo wokoło odwilż ale warto było . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Wczoraj ostatnia jazda w 2014 roku. Dystans 26,5 km po lesie. Temperatura -3 st.C i padający snieg. Nie miałem okularów co przeszkadzało podczas jazdy. W nowt Rok wchodzę z nadzięją jeszcze częstszych wycieczek, przejażdżek rowerowych. Zarówno samotnie jak i w gronie nowo poznanych i pozytywnie nastawionych ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Mnie się nie udało pojeździć w plenerze ani ostatniego dnia poprzedniego roku (trenażer) ani pierwszego dnia nowego Trudno się mówi. Za to mogę podsumować zeszły rok 6322 kilometrami (nie licząc trenażera) i 35 miejscem pod kątem dystansu wśród 277 pań na Bikestats (nie liczę takich, co mają wpisane mniej niż 10 km). Owszem, ma się to nijak do mojego najlepszego sezonu (około 8 kkm) ale i tak uważam to za całkiem niezły wynik zważywszy, że kiedyś nie musiałam kombinować z porą treningu (od 2 lat mam synka i opieka nad nim wymusza wychodzenie na trening o porach nieludzkich a często zmusza do odbębnienia treningu na trenażerze, w czasie jego drzemki...). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.