ElDiablo Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Mimo lekkiego deszczyku pokręcone. 31 km to nie kosmos, ale i tak wolę to zdecydowanie niż stacjonarkę.... No za cholerę się do tego nie mogę przekonać. Zupełnie mnie nie kręci.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Może i coś tam kropiło, ale przede wszystkim wiało... no i jakieś 5 km z młodym taplania się w błocie tylko ale starczyło.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 14 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Ostatnie wydzarzenia zmusiły mnie do działania. Podczas środowego powrotu z pracy dopadł mnie deszcz przez co wróciłem całkowicie mokry. Do tego mimo błotników wszystko było upaćkane w błotne kropki. Musiałem zrobić sobie skuteczne chlapacze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 wczoaj wieczorem trip po nowe słuchawki aby to się przyjemniej kęciło, i 18km po mieście wpadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Z kolegą, mimo zimnego deszczu umówiliśmy się na jakieś jeżdżenie na mtb. Totalnie przemoczyłem buty i wracając było mi już poważnie zimno w stopy… Z ciuchów trzeba było najpierw odkleić błoto, żeby wsadzić je potem do pralki (ciuchy, nie błoto). 55km, avs 23,3 km/h, temp średnia 0,7 C i deszcz. Brrrr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Pomimo padającego deszczu wpadło 10 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Dziś planowałem iść na rower ale pogoda skutecznie mi to uniemożliwiła. Wczoraj podkręciłem się trochę po lesie i trochę po okolicznym szlaku. Planowany dystans był ok 35-40 km. Udało się jedynie nakręcić trochę ponad 25 km. Wszystko za sprawą pewnego dobrego uczynku z mojej strony [emoji4] Starsze Państwo spytało mnie jak najszybciej dojść do przystanku autobusowego bo złapali w jednym rowerze gumę i nie mają jak naprawić przez co muszą wrócić wcześniej z wycieczki. Zaproponowałem pomoc w postaci naprawy. Byli zdziwieni jak i też zadowoleni. Naprawiłem im koło i mogli pojechać dalej [emoji3] Fajnie jest pomagać innym [emoji106] W trakcie całego wypadu siąpił deszczyk, który nie był w stanie na szczęście mnie przemoczyć. Powrót do domu już po ciemku. Muszę rozejrzeć się za jakąś lepszą lampką na przód. Oczywiście znów w plecaku znalazł się statyw i aparat. Pstryknąłem kilka fotek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Siemalysy - właśnie tak można sprawić, że rowerzyści będą postrzegani jako fajni ludzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 14 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Z czego wyciąłeś te chlapacze? Z jednego błotnika przedniego mocowanego pod ramą. Leżał niepotrzebny długo aż się przydał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeeek07 Napisano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Kto by pomyślał, że ja - totalny amator w połowie grudnia będę wykręcał po 50 km. Zwykle nie jeżdżę już od listopada do marca! Aczkolwiek dzisiaj jest bardzo ciepło, więc bardzo spokojnym tempem 50900 metrów poszło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matief Napisano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Dziś 23 km w średnim tempie, niestety wiatr był spory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedziwiatr Napisano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 No, jak jeździłem lata temu zimą to po śniegu zazwyczaj, nie tak jak dziś - 58km po suchym asfalcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Dziś:http://www.strava.com/activities/229754708 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Dzisiaj 22,65 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belinda Napisano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Ma padać, więc wcześnie rano 46km AV=27,6km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Dzisiaj 22,22 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedziwiatr Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 44km AV=32,3km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Dziś:http://www.strava.com/activities/230341170 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Skoro tu piszemy takie śmieszne wartości jak średnia prędkość to i ja dodam coś od siebie. 40km AV=37,0km/h pewnie nie istotne ze na rolkach bo i tak nikt nie pisze gdzie jeździ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedziwiatr Napisano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Znaczy, że jesteś rewelacyjny. Wprawdzie trasa trasie nierówna, ale zwycięzca Cracovia Maraton na rolkach w 2012 miał średnią 32,76 km/h, w 2013 - 36,39 km/h. Na dodatek przypuszczalnie część trasy jechali za czyimiś plecami, niczego im nie ujmując. Startujesz w zawodach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 A co śmiesznego jest w podawaniu średnich prędkości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 To ze średnia prędkość nie jest zadnym wyznacznikiem, zależy od zbyt wielu czynników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Tak samo jak liczba przejechanych kilometrów nie jest żadnym wyznacznikiem bo czym innym jest przejechanie 100km na super szosowym rowerze, a czym innym przejechanie takiego samego dystansu na dwudziestoletnim stalowym "góralu". Podobnie jak teren, jego uksztaltowanie itd itp.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 OMG i tak tego nikt nie czyta A kolega chyba miał na myśli rolki w sensie trenażer rolkowy a nie wrotki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Około 4km, przy czym 2,5 km na Wagancie bez przerzutek a 1,5km na Jubilacie 2. Średniej nie znam bo na żadnym licznika nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.