Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 17

Puklus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

a wiec wkoncu przyszly detki i opna. Załozyłem i pojechałem. :) ujechałem 25 km i zobaczyłem ze jakis kolec z drzewa wbił mi sie w opone :D na szybko powrot do domu, poki powietrze nie zlazło i zrobiło sie 46,25 km ze srednia 24,2 km/h. Zaraz tez wymiana na nowa detke.

Napisano

Wczoraj spotkanie klubowe, podsumowanie sezonu startowego. A przy tej okazji pyknęłam sobie coś powyżej 50 km ;)

Ale była mega zarąbista mgła wieczorem, nic nie było widać prawie. Żałowałam, że założyłam zwykłe okulary zamiast soczewek, bo skraplało się na okularach i w próbowało zamarznąć ;)

Napisano

Wczoraj niewiele ponad 90 km na stalowym 20-letnim potworze z teściem i szwagrem - rodzinna przejażdżka w wolnym tempie. Teść okazuje oznaki życia dzisiaj:)

Przedwczoraj po lasach, na tym samym zardzewiałym złomie ok. 18 km po lasach Murckowskich. Trochę biegania w dobrym dla mnie tempie.

Dzisiaj na dobre rozpocznę sezon trenażerowy:) No, ale tutaj już będzie się liczyć bardziej czas niż wirtualna odległość…

pozdr

Napisano

Same pierdoły typu:
-regulacja siodełka
-zmiana prowadzenia łańucha na tylnej przerzutce, bo jak się okazało po czyszczeniu źle przełożyłem przez wózek :teehee: 
-zmierzenie obwodu koła na nowej gumie

Plus parę km po mieście.

Napisano

załatałem dętkę :D odkąd kupiłem rower nie miałem okazji a jak już dziura to z rozmachem! podwójny snejk - czyli na dętce mam 4 łatki ;) trzeba zakupić dętkę a ta będzie jeździć w plecaku :P

Napisano

Nie dałem rady zdjąć korby na kwadrat więc podjechałem do sklepu gdzie się tym zajęli. Zdjęli korbę ściągaczem, odkręcili dwie nakrętki suportu, zajęło im to 2 minuty i skasowali..... 30 k&€%#@wa złotych :/

Napisano

15stego zmieliłem wnętrzności piasty DT SWISS 370 łącznie z korpusem więc siłą rzeczy 2 tygodnie byłem bez roweru . Wczoraj zrobiłem serwis Dampera Suntour Durolux RC2 , komory powietrznej w RST STORM oraz zawieszenia w ramie . Dziś na rozruszanie nóg po bieganiu :

Napisano

Dzisiaj tylko do pracy, a raczej na spotkanie: 55 km, ok 22km/h, na stalowym potworze mtb po mieście, Lesie Kabackim, ściażkach rowerowych i miejscami po chodnikach.

Może jutro też uda się urwać rano przed pracą ze dwie godziny na mtb. Jak nie, to trenażer będzie ćwiczony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...