marcz24 Napisano 17 Października 2014 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 parmenides - ale w weekend ma być pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 17 Października 2014 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Dnia 3 lipca kupiłem klucze imbusowe Yato YT-5835 NIE POLECAM ZAKUPU NIKOMU wygląd masywny jednak wykonanie to jakaś porażka. Klucze nie pasują do najpopularniejszych rozmiarów. Pieniądze wyrzucone w błoto. Kolejna nauczka że to co jest tanie to jest drogie. Teraz będzie trzeba kupić klucze renomowanej marki a nie jakiś półśrodek. A te klucze to przypadkiem rozmarówka calowa nie jest?Jeślo tak to się nie dziw, że Ci do metrycznego nie pasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 17 Października 2014 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Wyszejkowałem łańcuch i go nasmarowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 17 Października 2014 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Troche jazdy - roboczy standard i służbowo... najgorzej, że raz zimno i mokro a raz aż za gorąco ech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 17 Października 2014 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 A te klucze to przypadkiem rozmarówka calowa nie jest? Jeślo tak to się nie dziw, że Ci do metrycznego nie pasują To calówki są... Hahaha, ale się ośmiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Ja - Zapieczona śruba 1:0 Piasta DT 370. Już myślałem, że polegnę przy próbie odkręcenia nakrętki adaptera z jednej strony... Na pomoc przyszedł stary crash pad z motocykla, z którego zrobiłem "szczęki" dzięki którym byłem w stanie zamocować mocno ośkę w imadle i odkręcić nakrętkę :-) Wymieniłem łożysko bębenka, reszta łożysk ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Zmieniłem łyse Rapid Roby na Race Kingi zwijane i strsznie wkurza mnie ich bicie. Mam nadzieję, że się ułożą :xA teraz parę km po city. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Wypad z młodym po sklepach rowerowych by poszukać zateczek do jego kierownicy... jakoś się udało no i montaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Dziś:http://www.strava.com/activities/208748275 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 dzis 101.65 km ze srednia 22 km/h. Pewnie jutro ze dwie godziny bede rower czyscił bo czorny jak świeta ziemia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Dziś spokojnie ok. 30 km po lesie. Dużo błota, liści, A co za tym idzie było ślisko miejscami... Wracając z lasu zajechałem na myjnie żeby umyć rower z błota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 dziś 2,5 godziny czyscilem rower po wczorajszej jezdzie ubrałem sie wsiadłem na rower zeby podjechac kupić nowa detke bo wczoraj wymieniałem, ujechałem 400 m i piekny gwóźdź wlazł mi w opone tak wiec opona i detka zamowione na ebayu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Ja się załamie! po dzwonie sprzed tygodnia wymieniłem uszkodzoną korbę, kupiłem nowy kask. Wybrałem się dziś do lasu na test i gdy robiłem jeden z podjazdów nagle coś je******ło. Poleciałem na glebę, jak się pozbierałem to rzeczywistość mnie przygniotła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Najpierw godzinka, biegania za najmłodszym podczas jego nauki jazdy bez bocznych kółek, potem godzinka ze starszym - młodym, dopompowanie oponek.. od czerwca troche uszło Choć widac to bardziej było po manometrze niz oponie ... no i mały offroad z młodym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Ja się załamie! po dzwonie sprzed tygodnia wymieniłem uszkodzoną korbę, kupiłem nowy kask. Wybrałem się dziś do lasu na test i gdy robiłem jeden z podjazdów nagle coś je******ło. Poleciałem na glebę, jak się pozbierałem to rzeczywistość mnie przygniotła... Ojj... pospawasz i będziesz śmigał dalej, głowa do góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 skasował mi się zegarek (bateria wysiadła) podczas fajnego biegania - 10 km w tempie poniżej 5 min/km… d.pa wołowa ze mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 W trzy dni ni od ostatniego wpisu nabiłem 200km . Jestew zadowolony jak cholera bo rozeszłem sie z dziewczyna i trzeba było odreagować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Dzis:http://www.strava.com/activities/209400375 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 W niedzielę XC na Kopie. Pogoda dopisała, niestety dętka nie... Kapeć po 2 okrążeniu ale przełamałam się i przejechałam 4 razy (raz na rozgrzewce) przez Smródkę (parę lat temu próbowałam i nie odważyłam się). Wczoraj przełożyłam kasetę z mojego koła w szosie na pożyczone koło z PowerTapem Zobaczymy, jak się trenuje na mocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 24 Października 2014 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Wymieniłem baterie w liczniku czujniku prędkości, kadencji i w opasce pulsometru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 24 Października 2014 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Roboczy standard...i służbowo z 7 km... zimno zwłaszcza pod wiatr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 24 Października 2014 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Wymieniłem koła, opony, dętki, kasetę i łańcuch.... Czekam na korbę... Testowo 11km wokół komina... Wrażenia pozytywne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 24 Października 2014 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Dziś:http://www.strava.com/activities/211179978 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Dziś:http://www.strava.com/activities/211522800 +czyszczenie roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgodny Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Dziś po dłuższej przerwie (wyrwany zą mogłem zrobić 25km przy 8 stopniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.