Boxx Napisano 8 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Dzisiaj wieczorne 27,30 Pogoda idealna jednak duszno strasznie jest. deszcz by pasował... https://www.endomondo.com/workouts/369859872/12004402 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 8 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Dziś sporo kręcenia w upale... najpierw na działkę, potem po krzesło - transport krzesełka ogrodowego, przyczepionego do plecaka, oczywiście na rowerze w 31 C, przy okazji odkryłem, ze przy 3 z przodu nie wchodzi mi 8 z tyłu... potem trochę podłubałem przy tym na działce i jakoś chyba chodzi....powrót na na imieninki... i nocny rajdzik rodzinnie po mieście...pewnie ponad 20 km wyszło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Dzisiaj po szosie 73 km przy strasznym wietrze - nie dość, że wieje mocno (w porywach do 50 km/h), to kierunek tego wiatru zmieniał się na różnych odcinkach. Dzisiaj chyba przyjemniej byłoby w lesie na mtb. Ale przynajmniej przejechałem na lajcie z niskim tętnem, avs 28,2 km/h, kadencja 89. Zmieniłem też łańcuch w szosie - przejechał jakieś 6tyś km (SH 5701) i wykazywał 0,75 wyciągnięcia. Przy okazji wyczyściłem z grubsza cały napęd i poprawiłem owijkę, bo się trochę luzowała. A zaraz odpalę relację z TdF:) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noita Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Czyli robimy następny odcinek tasiemca... Wczoraj po raz kolejny rozwaliłam hamulec. Zrobiłam interwały. Po kontuzji nabieram mocy, rozwijam się już do 34-35kmph. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Standard na działeczkę choć z załadowanym plecakiem, potem wypad na akwapark na otwartym powietrzu i szybka ucieczka przed burzą... ale dzień siejeszcze nie skończył, może jeszcze coś wieczorkiem rowerowego ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1212 Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 20 km do pracy i z powrotem, z czego powrót w strasznej ulewie. Potem regulacja przerzutek i smarowanie łańcucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajutrw Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Hm 3 dni w Bieszczadach Lacznie 156km, w tym prawie 3500m w gore Kocham podjazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Dzisiaj 51km pogoda super do jazdy tylko sporo pije podczas jazdy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Objechałem trasę czasówki na singletracku. Muszę jednak jeszcze trochę odpocząć, bo nadal nie ma świeżości po Bike Adventure Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Wczoraj i dzisiaj po +/- 20 km do pracy i z pracy. Dzisiaj powrót w ulewie. Dodatek Poradnik rowerzysty dostałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 YSTANS29.16 km CZAS TRWANIA1g:18m:45s ŚREDNIA PRĘKOŚĆ22.2 km/h MAX PRĘDKOŚĆ38.2 km/h KALORIE762 kcal NAWODNIENIE1.81L MIN WYSOKOŚĆ153 m MAX WYSOKOŚĆ230 m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adammat Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Wieczorem wypad w tę i z powrotem na drugi koniec miasta w celu odebrania pompki od kumpla .Dystans: 31 kmCzas: 1:07:49Średnia: 27,9 km/hMaksymalna: 50,2 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 A jednak jeszcze wieczorno-nocne ponad 11 km w męskim towarzystwie, znaczy z młodym i najmłodszym, który odpadł po 4 km po upadku i obcierce .... niestety dziś mojemu siodełku się oberwało... żelowe a ma 3 dziurki... oj nie widzę tego dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boxx Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Szybkie 11 km. Wycieczka po rękawiczki lateksowe bo pełno owoców w sadzie do zbierania... Pytałem się w jedynym sklepie z rowerami w Busku Zdroju o baryłkę co się wkręca do klamki przy odpowietrzaniu. Pan mi powiedział że nie ma NIC do hamulców hydraulicznych... Sklep się w czasie widocznie zatrzymał... https://www.endomondo.com/workouts/370113484/12004402 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Dziś po około 33 kilometrach, straszliwy finisz w poprzek Toruńskiego lotniska Aeroklubu - wiatr prosto w ryj i słońce w plecy, prędkość na tym odcinku chyba 6 km/h Ledwo udało się ustawić rower na 10 sekund do zdjęcia. Ale jakże majestatyczny widok: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 10 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Dzisiaj 37km po okolicy w wiekszosci po lesie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymekk Napisano 10 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Standardowe 26km, większość lasem :>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noita Napisano 10 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Wczesny wypad na... po południu odpadłam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Dziś:51,87km ze średnią 32,3km/h+12,32km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Wymieniłem pedały bo jakiś czas temu lewy dostał porządnie od jakiegoś "kamulca" widoczne poniżej: Przetarłem i nasmarowałem łańcuch i za kilka chwil wybieramy się na jakąś przejażdżkę po lesie :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Wczoraj: życiówka Dystans: 81 km, średnia: 21,7, czas: 3h 43min. Dziś: Przesmarowałem i wyregulowałem przednią piastę, bo miała luzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Nakręcone ok 25 km po lesie. Po wymianie pedałów nie słychać już systematycznego i uciążliwego cykania. Teraz oglądam Tour de France Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 dzisiaj krótko i lekko na sprawdzenie sprzętu i formy, a jutro czasówka na singletracku - nie mogę się doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boxx Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Regulacja tylnej zmieniarki w Giant ale nie jestem do końca zadowolony... Lepiej nie umiem. Po południu nie miałem co robić i zacząłem sprzątać w garażu i wygrzebałem stary łańcuch rowerowy. Zrobiłem bacik Jednak jest w czesciach bo płaskownik pomalowałem i jutro będę go skręcał. Na pewno go zaprezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adammat Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Najpierw smarowanko łańcucha, później w drogę Dystans: 61Czas: 2:32:52Pręd maks 42Średnia 24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.