Pociskacz Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Witam. Chcę wymienić swój stary, zużyty amortyzator FOX 32 F125RL Evolution, skok 125mm, rura sterowa OverDrive2 1"1/4~1"1/2, z osią ø15mm (system 15QR) na coś nowszego. Jestem trochę zielony w tych sprawach więc proszę o pomoc w dobraniu odpowiedniego amorka. Mam do dyspozycji około 1500 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 6 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Do ramy .... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pociskacz Napisano 6 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Giant Trance x1 z 2012 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 7 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Do trance 150 to ie za duzo czasem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pociskacz Napisano 7 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Nie jestem tego do końca pewien, dlatego wpisałem widełki 125-150. 125 spisywało się bez zarzutów, jednak od zakupu miał luzy które się znacznie powiększyły. Czy aby przy 150 kąt natarcia nie będzie bardziej optymalny, a przy tym amorek mniej będzie się zużywał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 8 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Myślę ze 140 to by był max do tej ramy a 130 optymalnie. Z takim skokiem to nawet ciężko o enduro mówić Może minuta ? To dość wytrzymały wideł o ładnej pracy, na pewno znajdziesz do 1500zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pociskacz Napisano 8 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Można powiedzieć że jestem zielony w tych sprawach. Jedno wiem na pewno musi mieć ośkę pod QR15, żebym nie musiał zmieniać piasty. Jak to jest ze sterami, ciężko będzie je dostać do mojej ramy? Ostatecznie mogę wydać 2 tysie, przyoszczędziłem na reszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.