Kretschmer Napisano 16 Września 2007 Udostępnij Napisano 16 Września 2007 A możecie polecić jakieś sklepy w samym centrum Krakowa? będę tam parę dni za tydzień i poszukuję pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 17 Września 2007 Udostępnij Napisano 17 Września 2007 z tego co wiem będę mieszkał na ulicy Długiej, są tam w pobliżu sklepy rowerowe? mógłby ktoś jeszcze powiedzieć czy stamtąd jest daleko do krakowskiego decathlonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bert Napisano 18 Września 2007 Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Hmmm no z długiej to kawałek będziesz miał ale w sumie do decathlona będzie się dało podjechać tramwajem 19 (z dworca) a ze sklepów rowerowych w bliskim twoim sąsiedztwie to by był mbike na łobzowskiej http://www.mbike.pl/mapa.jpg?osCAdminID=49...ef5301bfac30fcb tam kupowałem kilka rzeczy i spoko było, z tamtąd niedaleko jeszcze do bikershop na czarnowiejskiej ale tam jeszcze bie byłem na zakupach więc zdania swojego nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 8 Października 2007 Udostępnij Napisano 8 Października 2007 JA ROWNIEZ MOGE POLECIC MBIKE NA LOBZOWSKIEJ OBOK KOSCIOLA(NIE SZCZEPANA...TEN BARDZIEJ ZNISZCZONY ) OSTATNIO KUPOWALEM TAM KASK NAPRAWDE FACHOWO MI PAN DORADZIL I POMOGL W WYBORZE. ROWMIX TEZ JEST W CENTRUM...POLECIC TEZ MOGE REVOR ALE TAM CENY KOSMICZNE MAJA SRY ZA CAPSA pOZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strider Napisano 19 Marca 2008 Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Byłem ostatnio w Maveric-u oglądałem nowe trek-i i szukałem opony, lecz nie znalazłem, co do obsługi to nie wiem bo pierwszy raz byłem. Otwarli natomiast nowego Giant-a na Opolskiej i Revor przy M1. Na Opolskiej bardzo fajny i stosunkowo tani serwis. Jeśli chodzi o te wszystkie wymienione wyżej sklepy to podpisze się pod większością i polecę Rowmix na Kalwaryjskiej. Z tego sklepu jak dotąd jestem najbardziej zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.